Comunicate de Afaceri

Bonami, de 5 ani in Romania

„Ne bucuram sa observam o crestere accelerata a vanzarilor pe segmentului de mobilier, intre categoriile oferite de Bonami clientilor sai. Este dovada ca strategia adoptata de noi, de a crea o oferta mai larga si de a avea mai multe produse pe stoc, a functionat. Pe piata romaneasca, aceasta categorie a crescut cu 20% fata de 2021, un aport esential avandu-l mobilierul de sezut, ce a inregistrat o crestere de 45%", a mentionat, CEO-ul Bonami, Pavel Vopařil.

Compania se asteapta la vanzari record in perioada Black Friday, pregatindu-se intens in acest sens inca de acum trei luni, asigurand stocuri suficiente si o legatura stransa cu toate companiile locale mari de curierat, astfel incat sa poata oferi romanilor o experienta de cumparare excelenta.

Pentru sezonul Sarbatorilor, Bonami are pregatite in stoc 25.000 de produse unice (SKU) si asteapta vanzari de 30 milioane de euro, din care 4 realizate pe piata din Romania.

Anul acesta, in premiera pentru Romania, campania de Craciun Bonami va fi prezenta atat online, cat si prin spoturi TV. Ideea creativa se bazeaza pe conceput de Eroi nevazuti ai Craciunului. Lucie Sulakova, Brand Manager Bonami, a explicat: „ Am realizat ca majoritatea momentelor frumoase de Craciun sunt legate de mobilier, fara insa a ne da seama, cu adevarat, de importanta sa- de un scaun pe care il folosim atunci cand decoram bradul, de o masa pe care pregatim bunatati, de o canapea unde ne bucuram de cadouri alaturi de cei dragi. Am vrut sa reflectam aceste momente unice prin campania creata".

In ceea ce priveste imbunatatirea experientei navigarii, Pavel Vopařil a subliniat: „83% dintre vizitele de pe bonami.ro sunt efectuate folosind telefonul mobil. De aceea am decis sa punem accentul pe varianta mobila a e-shopului si sa o optimizam.’’


Bonami desfasoara, in prezent, campania Cashback de Craciun. Orice suma cheltuita in perioada 1.10-20.12.2021, va fi returnata in contul Bonami sub forma de credite ce pot fi folosite ca pana la 20% reducere din valoarea totala a comenzilor plasate, intre 24.12-31.12. Ca noutate, orice produse comandate in perioada 1.10.2021-24.12.2021 pot fi returnate gratuit pana pe 15.01.2022.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bonami

Comentarii

Cauta

Categorii populare