Comunicate de Afaceri

Bonami realizeaza de Black Friday vanzari peste asteptari

Compania a optat pentru reduceri speciale la gamele sale de produse pe tot parcursul lunii noiembrie, adaugand reduceri suplimentare in weekend-urile Black Friday, atat pentru cel romanesc cat si pentru cel international.

Weekendul 25-29 noiembrie a fost cel mai performant, vanzarile ajungand la 4 milioane de euro, din care 400.000 pe piata romaneasca. Momentul de varf al cumparaturilor a fost atins, traditional, duminica seara, cand traficul pe site a crescut cu 150% fata de o zi normala.


,,Anul acesta comanda locala cea mai mare a avut o valoare de 3500 de euro. Avand in vedere prelungirea incertitudinii generate de Covid, este normal ca oamenii sa fie mai prudenti in achizitii. Pe de alta parte, cifrele totale ne arata o crestere fata de anul trecut in aceeasi perioada, ceea ce inseamna ca avem comenzi mai mici, dar mai multi clienti, un lucru deosebit de important in aceasta perioada.”, a comentat Voparil.

In ceea ce priveste modul in care au fost plasate comenzile, anul acesta cele mai numeroase au venit de pe telefonul mobil, pe toate pietele unde magazinul online este prezent. Aceasta este o schimbare fata de anul trecut, cand, majoritatea fusesera realizate de pe desktop. O noutate pentru piata romaneasca este modul de plata al comenzilor. Daca anul trecut prevalau comenzile cu plata cash la livrare, anul acesta aproape 50% au fost achitate prin card.

Categoria cu cele mai bune rezultate a fost mobilierul, in special cel de sezut. „ Am reusit sa vindem un total de 900 de canapele, din care 65 in Romania. Este o cifra excelenta ce dovedeste ca suntem recunoscuti si apreciati pentru expertiza noastra pe acest segment.”, a subliniat Voparil. Alte categorii cu vanzari foarte bune pe piata romaneasca au fost textilele, dar si oglinzile, un articol intrat recent in randul preferintelor clientilor romani.

In total, in perioada promotionala, s-au vandut 330.000 de produse, 39.000 pe piata din Romania, din care 100.000, respectiv 12.000, doar in weekend-ul Black Friday.

Bonami desfasoara, in prezent, campania Cashback de Craciun. Orice suma cheltuita in perioada 1.10-20.12.2021, va fi returnata in contul Bonami sub forma de credite ce pot fi folosite ca pana la 20% reducere din valoarea totala a comenzilor plasate, intre 24.12-31.12. Ca noutate, orice produse comandate in perioada 1.10.2021-24.12.2021 pot fi returnate gratuit pana pe 15.01.2022.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bonami

Comentarii

Cauta

Categorii populare