Comunicate de Afaceri

Bonami.ro a lansat propriul serviciu premium de livrare


Serviciul premium este disponibil momentan doar in Bucuresti. „Ma bucur ca am reusit sa dezvoltam acest proiect pentru piata romaneasca, este cel mai important pas pe care il facem in Romania, venind astfel in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Dorim sa le oferim ce este mai bun, atat in materie de produse, cat si in ceea ce priveste serviciile.“, a mentionat Pavel Voparil, CEO Bonami.

„Curierul Bonami este un serviciu inovator: nu oferim doar livrarea pieselor de mobilier supradimensionate pana in interiorul locuintei clientului, ci si montajul, preluarea ambalajelor si a piesei vechi de mobilier, daca este cazul.“, a mai explicat Voparil.

In contextul pandemiei, magazinul online si-a dezvoltat un portofoliu impresionant de produse, ajungand la 50.000 de buc., din care 25.000 disponibile in stoc, deci cu livrare imediata. De asemenea, Bonami a pariat pe dezvoltarea propriei marci de produse premium pentru gradina, Le Bonom. Aceasta urmeaza sa fie consolidata in perioada urmatoare, cu o extindere a gamei si in alte categorii de produse.

Trendul din ultimul an si jumatate, acela de a petrece mai mult timp in propriul camin, a favorizat magazinul online, piata din Romania inregistrand o crestere de 40% in 2020, fata de anul anterior si de 20% in primele 5 luni din 2021.

De asemenea, Bonami si-a modificat profilul, devenind dintr-un simplu furnizor de piese de mobilier si accesorii, o sursa de inspiratie pentru design interior prin colaborarile realizate cu celebritati locale, arhitecti si designeri.

Bonami este membra a grupului Miton si a fost infiintata in 2012 de Vaclav Strup. Compania are, momentan, 150 de angajati in birourile sale din Praga si 100 la depozitul de marfa al companiei. Magazinul online este prezent in 5 tari: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania.Toate operatiunile se desfasoara din sediul companiei din Praha.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bonami

Comentarii

Cauta

Categorii populare