Comunicate de Afaceri

Casa de avocatura Moga & Mondea, premiata la Romanian Legal Awards

Galele Romanian Legal Awards reprezinta un moment cheie pentru toate casele de avocatura din Roamnia, avand in vedere ca la acest eveniment sunt recunoscute in fiecare an performantele atinse de diferite case de avocatura in anul precedent. Chiar daca anul 2020 s-a dovedit a fi unul plin de provocari pentru toate domeniile de activitate, acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru multe case de avocatura, care au reusit sa atinga performante incredibile. Anul acesta, o singura casa de avocatura din sudul Transilvaniei a fost premiata de Romanian Legal Awards, iar aceasta este din Sibiu. 

            Moga & Mondea | Attorneys at Law, un cabinet de tip boutique din Sibiu, format din avocati tineri, in jurul varstei de 30 ani, s-a remarcat in anul 2020 alaturi de marile case de avocatura din Bucuresti, care sunt prezente in fiecare an la galele Romanian Legal Awards. Premiul de anul acesta arata ca firmele mari si cel mai mult, firmele cu capital strain, sunt interesate sa lucreze cu avocati tineri, vorbitori de limbi straine si care au o abordare proaspata fata de proiectele incredintate.

            Avocatii de la Moga & Mondea ne relateaza ca anul 2020 a fost unul plin. Nu a existat concediu, iar deplasarile in intraga tara nu au lipsit. Potrivit domnului avocat, Moga Serban, “nu poti face cariera in avocatura daca nu esti disponibil sa iesi din zona de confort. In anul 2020, am angajat litigii in toata toara, am format parteneriate strategice cu diferite case de avocatura din Bucuresti si Moldova si nu am refuzat nici clienti din afara Sibiului, daca domeniul in care urma sa lucrez, era unul care imi aducea satisfactii. Sunt onorat de premiul care ne-a fost acordat anul acesta la gala Romanian Legal Awards, insa acest lucru se datoreaza dedicarii totale fata de clienti si a unor sacrificii mari pe plan personal.”

            Avocatii sibieni de la Moga & Mondea s-au remarcat printr-un succes deosebit pe zona de litigii comerciale in anul 2020, asistand clientii in mai mult de 400 de litigii importante. Cu toate acestea, avocatii ne spun ca incarcatura de dosare este net inferioara judecatorilor care activeaza la instantele sibiene si care se confrunta cu aproximativ 800 de dosare pe rol in fiecare an.

            Doamana avocat Mondea, relateaza: “Nu preluam niciodata cauze daca suntem prea incarcati sau daca simtim ca dosarele in curs nu ne permit sa tratam cu atentia cuvenita proiecte noi. Succesul este mult mai important decat cifra de clienti, iar clientii ne cauta tot pe baza succeselor din trecut, pentru ca acest aspect este cel care le ofera un plus de incredere.”

            Nu in ultimul rand, avocatii ne relateaza faptul ca succesul in avocatura depinde de o serie destul complexa de factori, doi dintre cei mai importanti fiind dedicarea completa pentru aceasta meserie, dar si intelegerea problemelor cu care se confrunta clientul. In acceptiunea celor doi avocati, aceste lucruri necesita multa pregatire si studiu, pentru ca toate sperantele celor ce apeleaza la servicii de avocatura atarna de cele mai multe ori de buna pregatire a avocatului cu care aleg sa colaboreze.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: ADA ONLINE

Comentarii

Cauta

Categorii populare