Comunicate de Afaceri

Căutare organică Google, merită?

Căutarea organică Google este o modalitate puternică de a vă conecta la interesele dvs. principale, de a rezolva întrebări și, desigur, de clienți. Consultați în acest articol informații de aur despre căutarea organică Google și despre cum vă va ajuta afacerea în lumea digitală, accentul este astăzi experiența utilizatorului și obiectivitatea, verificați! 

Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări în rândul celor care se ocupă de lumea marketingului digital . Ideea de a genera trafic organic pe site-uri, evidențierea acestora pe google, obținerea unui flux mare de accesări este întotdeauna atractivă pentru site-uri și bloguri, în special pentru cele care se ocupă de vânzări sau generează profit din vizite.

În aceste cazuri, două aspecte sunt fundamentale: procesul de optimizare a site -ului web , care constă în cunoașterea principalelor strategii de poziționare a conținutului, realizarea scalelor de dimensiune corecte, a avea link-uri mereu funcționale și bine poziționate, a avea informațiile principale și interesante mereu bine evidențiate, printre alții. Totul pentru a genera cea mai bună experiență de utilizator , care, la rândul său, duce la o creștere a timpului petrecut pe site și contribuie la creșterea fluxului de acces și a conținutului vizualizat.

Dacă doriți să înțelegeți cum funcționează căutarea organică pe Google și dacă funcționează de fapt. Citiți acest articol deoarece are ceea ce aveți nevoie. În el vom lucra pe următoarele subiecte: ce este căutarea organică? De ce este important să apară printre primele rezultate? Cum să fii printre primii în motoarele de căutare? Funcționează căutarea organică pe Google?

Ce este căutarea organică?

În lumea marketingului digital există o serie de tehnici și concepte care definesc practicile desfășurate în domeniu pentru a genera o mai mare eficiență și calitate a muncii. Una dintre aceste teme este căutarea organică, definită ca tipul de căutare efectuată pe un furnizor (cum ar fi Google, Bing, Ask, DuckDuckGo, Yahoo, printre altele) și care arată doar rezultate care se referă la acele anunțuri care sunt cel mai bine referite online, cu excepția reclame plătite.

Când efectuați orice căutare într-un motor de căutare, când introduceți termenii de căutare (numite cuvinte cheie, în marketingul digital ), rezultatul va depinde de mai mulți factori, precum numărul de accesări ale paginii, timpul petrecut pe aceasta, locația dvs. în relație. la produsul oferit și, de asemenea, profilul online al persoanei care face cercetarea. În cele mai multe cazuri, vor apărea primele link-urile sponsorizate și, chiar sub ele, link-urile neplătite, în ordinea ierarhiei în funcție de criteriile enumerate de motorul de căutare.

În cazul căutării organice, aceste prime link-uri (sponsorizate prin plată) sunt excluse și toate rezultatele expuse sunt prin experiența utilizatorului, motiv pentru care această tehnică este atât de importantă și de bine privită în domeniu. Atunci când efectuează o căutare organică, utilizatorul poate fi sigur că primește doar cele mai bune rezultate, vizând exclusiv profilul și nevoile sale.

Căutarea organică este adesea un indiciu excelent al cât de fiabile sunt anumite site-uri și poate fi un mare diferențiere atunci când decideți între doi concurenți din același domeniu. Este cu siguranță ceva de care trebuie să fii conștient în lumea marketingului digital .

De ce este esențial să fii printre primii în motoarele de căutare?

Simplu și direct: a fi printre primele rezultate ale căutărilor online este un semn de fiabilitate și eficiență. Cercetările arată că clienții tind să vadă companiile care au link-urile afișate mai întâi organic ca referințe în domeniul lor, fiind astfel mai înclinați să-și cumpere produsele și să-și consulte opiniile pentru servicii.

A fi bine poziționat în căutări marchează și relevanța conținutului site-ului în cauză, întrucât majoritatea motoarelor de căutare, în special Google, analizează o serie de metrici pentru a-și oferi rezultatele, căutând cea mai bună experiență de utilizator și creând clasamente dinamice în care Site-urile pot merge. în sus și în jos în funcție de caracteristicile lor și de aprobarea publicului larg.

Când vine vorba de trafic organic, sau de fluxul de accesări pe un site, a fi bine poziționat în căutările online are o pondere uriașă, din moment ce cercetările arată și că probabilitatea ca un client să introducă primele linkuri într-un mod natural și aproape nereflexiv, este mult mai mare decât derularea în jos a paginii în căutarea mai multor informații. Ceea ce contează și pentru experiența utilizatorului și continuă să genereze feedback pentru motoarele de căutare precum Google.

Apropo de Google, gigantul lumii digitale este probabil compania cu cea mai mare referință dintre motoarele de căutare online, iar site-ul său are un flux de milioane de accesări pe minut, așa că atunci când vine vorba de căutare organică, merită cu adevărat făcut. via google , deoarece metodele sale de clasare și de evaluare a experienței utilizatorului sunt unele dintre cele mai bune de pe piață, iar posibilitatea de a găsi cea mai bună opțiune pentru ceea ce caută clientul crește doar.

Ce să faci pentru a apărea în topul motoarelor de căutare?

Acum că am descoperit de ce este important să fim printre primii, este necesar să dedicăm ceva timp și atenție cum să ajungem acolo, deoarece nu are rost să cunoaștem importanța instrumentului dacă nu îl putem folosi. în avantajul nostru.

În domeniul marketingului digital există câteva aspecte care sunt fundamentale pentru a consolida un site web cu cele mai bune informații pentru metricile și clasamentele Google. Acestea se bazează în mare măsură pe calitatea experienței utilizatorului , pe cât de mult site-ul aduce referințe bune sau garantează rezoluția motivului căutării clientului și, de asemenea, este important ca site-ul să fie adaptat pentru dispozitive mobile, ceea ce se numește mobile friendly . .

Să acoperim câteva dintre tehnicile principale pentru a ieși în evidență în căutările organice Google.

În primul rând, investiți în producția de conținut. Aceasta este o întrebare fundamentală. A avea conținut relevant pe subiecte de interes pentru zona dvs. de expertiză și de interes pentru clienții dvs. vă crește foarte mult capacitatea de a vă clasa bine în sondaje. A avea o filă cu articole despre principalele subiecte la care s-a lucrat sau cu rapoarte despre experiența utilizatorului cu produsul dvs. sunt modalități excelente de a atrage un flux pozitiv de acces. Conținutul de calitate poate fi chiar partajat cu ușurință pentru a ajunge la noi audiențe și pentru a genera și mai mult interes și relevanță pe site-ul dvs.

În al doilea rând, utilizați cuvintele cheie potrivite. Mare parte din ceea ce se face în marketingul digital implică utilizarea cuvintelor cheie, termeni specifici care leagă temele de anumite rezultate. De exemplu, atunci când caută „desen de colorat”, motoarele de căutare vor trata aceste trei cuvinte ca un cuvânt cheie, căutând în rețele cele mai bune rezultate atunci când sunt folosite împreună. Obținerea corectă a cuvintelor cheie în producerea conținutului dvs. este un alt pas cheie pentru a valorifica poziția site-ului dvs. în clasamentele motoarelor de căutare.

În al treilea rând, aflați și utilizați tehnicile SEO . Una dintre tehnicile principale pentru a face conținutul site-ului dvs. mai relevant și mai probabil să fie observat de motoarele de căutare este SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare). Cu ajutorul acestuia, cuvintele tale cheie devin mai ușor de recunoscut pentru Google și de a-și îmbunătăți automat poziția în clasamentul motoarelor de căutare. Este posibil să folosiți tehnici SEO atât în ​​construcția site-ului web, cât și în producerea de articole pentru acesta, ambele îmbunătățesc rezultatul final.

Și nu în ultimul rând, a avea un site web foarte responsiv, adaptat pentru telefoane mobile și tablete, contează foarte mult. Unul dintre lucrurile care demotivează cel mai mult clienții atunci când intră pe un site web este găsirea unui spațiu prost organizat, în care informațiile fundamentale nu sunt prezentate rapid și care nu duce cu ușurință la rezolvarea problemei. O altă problemă este site-urile web care necesită timp pentru a se încărca și/sau nu sunt prietenoase cu dispozitivele mobile . Prin urmare, cea mai bună metodă de a crea un site web care să iasă în evidență este poziționarea centrală a celor mai importante informații și prezentare a produsului, lăsând legături către diferitele părți ale site-ului organizate într-o zonă ușor accesibilă, precum și având informații despre rețelele de socializare și contacte. .în general. Pe lângă investițiile în adaptarea la dispozitivele mobile.

Căutarea organică cu Google dă același rezultat?

Pentru a încheia acest articol, este timpul să răspundem la întrebarea pe care ne-am pus-o la început. După ce am identificat ce este căutarea organică, cum se face și se organizează, importanța acesteia, cum să ieși în evidență față de motoarele de căutare care o fac… întrebarea care rămâne este: merită să faci căutare organică pe Google? Și răspunsul este cu siguranță da.

În domeniul marketingului digital , Google este una dintre cele mai de încredere și recunoscute companii, producțiile sale se află în fruntea recenziilor mondiale, iar metodele sale de clasare sunt o referință atât pentru clienți, cât și pentru concurenți. Deci, atunci când efectuăm o căutare organică pe Google, avem fiabilitatea companiei care susține răspunsul la căutarea noastră.

Linkurile furnizate de Google și evaluate de acesta ca fiind cele mai bune urmează de obicei toți pașii evidențiați în paragrafele anterioare și au cel mai mare răspuns în experiența utilizatorului , tocmai pentru că valorile sunt atât de avansate. Deci, dacă sunteți în căutarea calității și a fiabilității atunci când efectuați o căutare organică a conținutului online, Google este una dintre cele mai bune opțiuni pentru dvs. Oricare ar fi nevoia sau interesul dvs., căutați și lăsați valorile să facă treaba grea, cu siguranță că veți găsi cele mai bune răspunsuri la întrebările dvs.

AllmaDesign vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare de site-uri prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri weboptimizare SEO și promovare onlinedesign grafic și identitate companiegăzduire web și înregistrare nume de domenii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: AllmaDesign

Comentarii

Cauta

Categorii populare