Comunicate de Afaceri

Cautati formatii nunta? Select Music Band va sta la dispozitie

Select Music Band, asteapta sa ii contactati pentru a va face o seara spectaculoasa, plina de magie asa cum o si meritati, fiindca acesti oameni se afla pe primul loc in top formatii nunta Bucuresti.

Sunt specialisti in organizarea unei nunti asa cum trebuie sa fie facuta de la A la Z. Acestia va asigura 100% ca nunta o sa fie reusita.

Repertoriul este diversificat, totul este la alegerea dumneavoastra, iar artistii si intrumentele pe care ei le folosesc sunt nemaipomenite. La fel si sonorizarea pe care ei o folosesc este de ultima generatie .

Daca aveti nevoie de formatii nunta puteti sa va bazati pe cei de la Select Music Band, fiindca ei participa si la evenimente care consta in deplasari prin Romania! doar pentru a va face o seara minunata.

Ca sa va dam un exemplu de artist care poate intra si la categoria de: Muzica Populara, Muzica Usoara, Muzica Tiganeasca este Miryam

Cine este Miryam?

Miryam, pe numele intreg Zakhia Miryam Rădulescu Anabtawi este o femeie care si-a inceput cariera in anul 2006 ca solist pe vase de croaziera din Anglia,iar dupa un an a activat ca solista in America, mai exact in Florida si Miami.

Aceasta este una din multii artisti pe care ii are Select Music Band si sunt personalitati de prestigiu care stiu cu exactitate ce fac in domeniul muzical si stiu sa va distreze si sa va faca sa va mandriti de nunta pe care voi o faceti .

O alta persoana este Marian Hagiu ! De el ce ziceti?

Noi zicem ca se ocupa cu muzica greceasca, muzica armeneasca, muzica populara si acest om stie sa va faca spectacol la nunta, fiindca este un showman.

Alex Baroc, un tanar cu o voce frumoasa, candidatul de la Vocea Romaniei vrea sa va faca o seara frumoasa, fiindca talentul muzical este o mostenire de familie si prin munca si efortul depus, acesta a devenit in scurt timp un profesionist.

Sunteti fan muzicii orientale? Gazi Demirel este alesul vostru, deoarece este un solist de origine turca, Gazi Demirel va asigura un show de exceptie pentru ca el este singurul care interpreteaza muzica orientala din Romania.

Daca va doriti o persoana care sa va scoata la dans, hore, sarbe si tot ce tine de folclor, atunci omul vostru este Alin Trocan.

O alta candidata la Vocea Romaniei este Neonela Duplei, o tanara frumoasa din Republica Moldova, dar care locuieste de 10 ani in Bucuresti isi doreste sa va incante cu frumusetea ei si cu vocea ei minunata.

Aceste persoane sunt doar cateva din echipa Select Music Band, de aceea va asteptam pe pagina daca aveti nevoie de formatii nunta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Web it coding srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare