Comunicate de Afaceri

Ce aspecte trebuie sa indeplineasca un scaun pentru salon

Bineinteles, trebuie sa iei in considerare locul unde amplasezi salonul, competitorii etc.

Ulterior vei trece la achizitia de materiale esentiale, si desi amenajarea unui salon de infrumusetare poate impune o serie de costuri extrem de riguroase, succesul si bunul demers al afacerii depinde in mod exclusiv si de aceste dotari, respectiv de munca si profesionalismul de care dau dovada angajatii.

Iar scaunele sunt cu si fara poate unul dintre cele mai importante elemente atunci cand vine vorba de dotarea unui salon. Iata asadar ce aspecte nu trebuie sa treci cu vederea.

Ce aspecte trebuie sa indeplineasca un scaun pentru salon:

  1. Sa fie adecvat destinatiei de uz

In domeniul vanzarii de dotari profesionale pentru saloane vei gasi scaune pentru fiecare domeniu de infrumusetare, si adesea scaunul de make-up difera de la cer la pamant de cel de pedichiura. Gradul de lucru, pozitia, confortul clientei, toate sunt cateva dintre aspectele ce pot fi influentate de alegerea unui scaun potrivit. Asa ca nicicum n-ar trebui sa optezi pentru niste scaune oarecare, la intamplare, ori pentru scaune care doar sa se adapteze bugetului tau.

  1. Sa fie flexibil

Fiecare clienta este la fel de unica ca si salonul pe care il frecventeaza. Unele cliente sunt mai inalte, alte cliente sunt mai scunde, iar scaunul ales ar trebui sa-ti permita sa ajustezi pozitia acestuia astfel incat si tu sa poti lucra cu usurinta, dar si clienta sa se simta confortabil. In fond, acesta este unul dintre aspectele pe care il asteapta persoanele de la un salon - sa le ofere confort si rasfat.

  1. Sa fie rezistent

In general, mobilierul face parte din categoria accesoriilor in care nu-ti doresti sa investesti inzecit si in repetate randuri. Asa ca, cu cat este mai rezistent si mai usor de mentinut, cu atat acesta va fi mai longeviv.

Poti opta atat pentru un scaun din metal, dar si pentru un scaun cu sau din plastic (ori cu suport de acest gen). Ori scaunul de metal va fi bineinteles mai durabil, cu atat mai mult daca-l vei feri de substante foarte toxice sau lichide, astfel incat sa previi aparitia ruginei. De altfel va fi si rezistent, in special daca te gandesti la situatia in care o clienta este mai generoasa din punct de vedere al greutatii sale. Poti gasi aici https://www.amalia.ro/produse/dotari-saloane/mobilier-saloane scaune pe alese si extrem de rezistente.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: login promotion srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare