Comunicate de Afaceri

Ce inseamna cand te uiti la si 59?

Pentru unii, acest lucru nu semnifica absolut nimic, in timp ce pentru altii, mai ales daca sunt pasionati de numerologie, numarul 59 aparut pe cadran ii face ca sa incerce sa isi citeasca viitorul.

Ghicitul folosind in acest sens un instrument de masurare al timpului

Indiferent ca este vorba de un ceas de mana, de birou sau de perete, chiar unii pot! Daca nu au la dispozitie un ceas cu cuc din lemn de cires ori o pendula impozanta sprijinita de perete, le ajunge si un ceas digital nipon de ultima generatie. Totul este ca acesta sa afiseze pe display cifrele ce alcatuiesc ora, minutul si eventual secundele.

Nu au niciun ceas adevarat la indemana? Smartphone-ul e si el de ajutor.

Revenind insa la numerologie, pe multi chiar ii inspaimanta minutul 59. Exista inclusiv parinti care, daca nasterea copilului lor s-a petrecut la ora 23 si 59 prefera sa il inregistreze doua minute mai tarziu, cumva schimbandu-i soarta, dupa cum considera ezoteristii. Asta pentru ca 59 pare a fi un capat de drum… Desi, dupa un final vine si un inceput, nu-i asa?

Si totusi, ce e cu acest 59? Ce ne spune acest numar daca il vedem pe ceas sau in alte imprejurari?

Ceasul, instrument de prezicere al viitorului inedit

Asa cum exista ghicitori in cafea, in tarot, in frunze de ceai, in bobi, tot astfel exista si persoane care stiu sa ghiceasca… folosind orele aratate de ceas!

Ca orice alt obiect utilizat in ghicit cu cat ceasul este mai vechi cu atat este mai precisa ghicirea.

Daca este vorba de prezicerea sortii cuiva, cel mai bun ceas este acela primit mostenire de la parinti sau bunici si care a absorbit energia familiei in cauza. Daca este unul cu limbi care sa arate ora si minutul, eventual secundele, cu atat mai bine.

Procedura este relativ simpla.

Ca la orice alta metoda de citit viitorul, este nevoie de focalizare, relaxare si de ochii inchisi.

Cea mai simpla varianta de ghicit nu este aceea complexa numerologica, ci una in care se foloseste un ceas analogic in chip simplificat.

Articol integral pe Charmy.ro : Ce inseamna cand te uiti la si 59?

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Arax Solutions

Comentarii

Cauta

Categorii populare