Comunicate de Afaceri

Cele mai simple moduri de a ne detoxifia corpul

Reducerea consumului de zahar

 Incepeti prin scaderea cantitatii de zahar pe care o consumati, incluzand miere si indulcitori artificiali. Pe termen lung, acest tip de obicei va poate face sa deveniti obositi.

Cat mai multa apa

De asemenea, puteti incepe cu un pahar inalt de apa cu suc de la jumatate de lamaie dimineata.

Lamaia ajuta la rehidratarea sistemului si promoveaza digestia, care ajuta la eliminarea toxinelor din corp.

Miscare

Exercitiile regulate incurajeaza circulatia in sange si sistemul limfatic. Acest lucru va spori, de asemenea, digestia, va reduce tensiunea, va lubrifia articulatiile si va va intari corpul. E un fapt dovedit. Oamenii care fac miscare in mod regulat au mai putine toxine totale in sistemele lor.

Ceaiul

Nu numai ca este un ceai plin de antioxidanti, ci ajuta la hitdratarea corpului. Aceasta inseamna ca uro, usor vom consuma mai putine alimente care dauneaza corpului nostru. O alternativa pentru cei care obisnuiesc sa consume cafea zi de zi, este ceaiul care contine mai putine toxine pentru corpul nostru.

Alimentatie sanatoasa

O varietate plina de fructe si legume ar trebui sa fie principalul obiectiv al dietei dvs., alaturi de cereale integrale, fasole si leguminoase si cantitati mici de nuci si seminte. Ar trebui sa manance alimente intregi din plante deoarece alimentele procesate nu contin nutrientii necesari organismului. Legumele verde inchis, de exemplu, sunt pline de micronutrienti si au un continut scazut de calorii, astfel incat sa puteti manca multe dintre ele.

Poluarea din jurul nostru

Nu uitati ca poluarea si alergenii sunt in jurul nostru. Ele sunt in aer si pot declansa simptome de alergie. Spalandu-ne in mod constant pe fata si pe maini, dar si in zona nazala, acest lucru poate elimina efectele secundare ale poluantilor atmosferici si poate duce la o mai buna respiratie in mod natural.

Sauna

In afara de relaxarea pe care o ofera aceasta, sauna este unul dintre factorii care ajuta la detoxifierea organismului. Putem folosi sauna in mod regulat, de altfel este si o solutie pentru pierderea in greutate, un avantaj pentru femeile care isi doresc sa arate bine la orice varsta.

Avem nevoie de acest proces in viata noastra pentru ca deseori ne suprasolicitam corpul, atat cu o alimentatie nesantoasa, cat si cu supunerea acestuia la stresul zilnic, fie ca este vorba de problemele de la locul de munca sau in viata personala.

Trebuie sa invatam sa ne punem pe primul loc nevoile, sanatatea si siguranta proprie.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare