Comunicate de Afaceri

CERCEI CU DIAMANTE NEGRE ÎN ORICE MOMENT AL ZILEI

Diamond Stories aduce în prim-plan cerceii cu diamante negre

Când ne gândim la diamante negre, ne gândim la mister și eleganță. Primul diamant negru cunoscut a fost descoperit în Brazilia în 1840, diamantele negre au devenit celebre abia după anii 1990, iar de atunci a devenit al doilea cel mai popular diamant incolor, popular în rândul doamnelor și domnișoarelor. Cerceii cu diamante negre sunt adevărate opere de artă.

Diamantele negre sunt cunoscute sub numele de „carbonados”, ceea ce înseamnă diamant de carbon. Culoarea lor se datorează prezenței moleculelor de azot, bor și hidrogen care produc culoarea neagră - opace (opace), spre deosebire de diamantele clare incolore sau alte diamante colorate.
cercei cu diamante negre
Negrul exprimă un sentiment de încredere, iar culoarea pe care o alegem indică adesea o stare de spirit, posibil transmiterea unui mesaj pe care dorim să-l transmitem indirect.

Eleganța la cote maxime

Unii oameni aleg negru pe haine sau accesorii pentru a-și exprima emoțiile interioare, dar nu au curajul să o arate. Deseori vedem cercei cu diamante negre în imaginile publice ale diferitelor persoane și ne-ar face plăcere să ne asociem și noi cu ele. Persoanele care au dificultăți în exprimarea emoțiilor poartă negru sau au o ținută impecabilă ce denotă eleganță la cote maxime. Oamenii nu își exprimă sentimentele cu ușurință, deoarece stabilitatea emoțională este importantă pentru ei. Purtarea unei anumite culori înseamnă întotdeauna motivul alegerii acelei culori. Când oamenii plâng, negrul este codul vestimentar preferat. Se înțelege că suferă și nu au nevoie de explicații.

În momentul în care ne gândim la accesorii lucrurile stau puțin diferit. Dacă ne gândim la o bijuterie aici ne putem duce cu gândul imediat la evidențiere. Bijuteriile sunt o emblemă bine finisată pentru imaginea noastră. Sunt lucruri de finețe care sunt așezate cu atenție în vestimentațiile noastre pentru a aduce un plus valoare.

Cerceii cu diamante negre de la Diamond Stories comunică direct cu cei care poartă accesoriul cât și cu cel care-l privesc.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare