Comunicate de Afaceri

...ceva de care Bucurestiul avea nevoie! Jet Set Events Hall!

Incepand cu ora 21.00, pe covorul rosu s-au aflat cele mai de seama personalitati din domeniul entertainment-ului, precum organizatori de evenimente, impresari artistici, reprezentanti ai companiilor de relatii publice, ai agentiilor de advertising, ai corporatiilor sau ai organizatiilor non-guvernamentale. Nu mai putin de 700 de persoane au intrat cu bucurie in atmosfera unui eveniment ce s-a anuntat a fi „o imbinare intre clasic si ultra-modern, un cocktail de fantezie si spectacol”. Deschiderea oficiala Jet Set Events Hall a fost planuita cu doua luni in urma, de catre divizia de evenimente a companiei, organizatorii acordand atentie tuturor detaliilor.

Gazdele serii, Virgil Iantu si Oana Tache, au pus in scena tematica propusa de organizatori „antiteza dintre clasic si ultra-modern”, prin nu mai putin de 15 momente de dans, cu artisti diferiti, care au purtat publicul din anii 1900 si pana in zilele noastre. Printre trupele invitate pe scena s-au numarat Hot Sensation, Efekt cu cateva numere impresionante de capoeira, lasere UV si flacari, Jackpot – cu un moment de street dance dinamic, Forbidden, campionii Romaniei la salsa Adrian Popita si Andreea Georgescu - reprezentand Salsa Phoria si multi alti tineri artisti talentati.

Momentele de dans au fost insotite de interpretarea tinerei soliste Daria, de doua ori finalista la MegaStar. Aceasta a purtat publicul intr-o calatorie in timp prin melodiile „Natural Woman” – Aretha Franklin, „All That Jazz” a renumitului musical „Chicago”, „Lady Marmelade” din deliciosul „Moulin Rouge” si „Free Your Mind” interpretata in original de En Vogue. Spectacolul s-a incheiat cu un repertoriu de cover-uri in interpretarea invitatilor de la London Band, o trupa formata din absolventi si studenti la Conservator, precum si fosti membri ai mai multor trupe renumite de cover-uri din Romania.

Jet Set Events Hall se mandreste cu logistica si infrastructura din dotare, ce permit desfasurarea oricarui tip de eveniment, incepand cu evenimente corporate, conferinte si traininguri, pana la filmari de videoclipuri, evenimente clubbing, baluri de boboci si de absolvire, nunti sau concerte ale artistilor romani si internationali. Locatia gazduieste pana la 2.000 de persoane, in functie de amenajare. Cei 20.000 W si aproape 1.000 m2 de suprafata pe care ii pune la dispozitie, precum si cele 129 de lumini si aparate de efecte speciale fac din Jet Set ...ceva de care Bucurestiul avea nevoie.

Deloc de neluat in seama, un spatiu aparte adaugat la pachetul „Jet Set” este cafeneaua aflata la etaj. Potrivita atat unei intalniri de afaceri in timpul zilei, cat si unei reuniuni cu prietenii, Jet Set Cafe ofera un spatiu intim, in care discutiile se pot intinde ore in sir.

Ne gandim la viitor! „Ne dorim sa aducem aici cele mai originale si non-conformiste evenimente, singura regula de la care nu ne abatem este calitatea acestora. Vom face totul ca la carte, astfel incat sa fim prima optiune a oricarui organizator de evenimente!”, a marturisit Dra. Ana Maria Lungu – Events Manager la Jet Set.

Jet Set este un proiect indraznet, pornit din pasiunea pentru evenimente, in urma cu cateva luni, avand in conducere o echipa tanara si deosebit de motivata. Cat despre brand, „Jet Set” este un termen international folosit de jurnalisti pentru a descrie un grup social de oameni instariti din toata lumea, care organizeaza si participa la activitati si evenimente pe intreg mapamondul.In zilele noastre conceptul si-a extins semnificatia, permitand tuturor celor care apreciaza calitatea sa o gaseasca in anumite locuri, cunoscute drept trend setter.

www.jtsevents.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Jet Set Events Hall

Comentarii

Cauta

Categorii populare