Comunicate de Afaceri

Clack.ro prezinta o noua gama de dedurizatoare pentru apa

Cele mai eficiente dedurizatoare pentru apa, prezentate la Clack.ro

Pentru cabinete medicale dar si persoane fizice, Clack.ro va prezinta cateva modele de statii de dedurizare a apei, foarte eficiente in distrugerea coloniilor de bacterii. Apa tratata cu echipamentele profesionale Clack.ro elimina riscul de imbolnavire pentru febra tifoida, dizenterie, infectii hepatice, holera, gastroenterocolita.

Dedurizatoarele pentru apa aflate pe acest link https://www.clack.ro/dedurizatoare-apa/ sunt ideale pentru locuinte mici, centrale termice sau pentru casa de vacanta. Fiind un dedurizator de apa cu mici dimensiuni, acesta se adapteaza perfect spatiului din locuinta. Automatizarea este electromecanica-volumetrica.
Filtrul pentru chiuveta pus la dispozitie pe Clack.ro reprezinta o oferta buna, deoarece este indispensabil unei locuinte, fie ca este vorba de bloc sau casa. Printre avantajele pe care le aduce acesta, se regasesc:

• Filtrul elimina impuritatile fizice aflate in apa potabila, precum rugina, nisip si mal, elimina clorul din apa, plumbul dizolvat, mai ales in cazul conductelor vechi, dar si alte metale grele, cum ar fi arseniul, mercurul sau cobaltul.
• Filtrul de chiuveta de la Clack.ro nu elimina mineralele bune continute de apa.
• Nu modifica PH-ul apei dvs.

Program de testare gratuita a apei, la Clack.ro

Inainte de a achizitiona dedurizatoare de apa, ai acum posibilitatea de a testa gratuit apa, prin inscriere gratuita pe site. In acest fel, afli de ce ai nevoie mai exact si faci o investitie care se amortizeaza in cateva luni.

Clack.ro este un site de prezentare pentru o gama larga de sisteme de tratare si purificare a apei. Oferim, de asemenea, solutii eficiente pentru fiecare spatiu in parte, servicii de livrare si instalare a echipamentelor. Produse precum filtre pentru impuritati ale apei, filtre multimedia, deferizatoare, dedurizatoare pentru apa, pompe pentru clor, filtre cu carbine activ, filtre cu Ecomix, sterilizatoare UV, filtre de apa cu osmoza inversa, medii filtrante si echipamente de deionizare a apei sunt ideale pentru scoli, gradinite, farmacii, spitale, centre de infrumusetare, laboratoare, centre comerciale, spalatorii auto, spatii industrial, locuinte si spatii individuale.

Pentru ca siguranta si sanatatea dvs. conteaza, testarea gratuita a apei reprezinta ocazia ideala pentru a afla cu exactitate ce contine apa pe care o beti sau o folositi. Afla mai multe despre dedurizatoare pentru apa, accesand site-ul www.clack.ro si sunand la numarul de telefon 0749 661 835.

Pentru mai multe informatii despre echipamentele profesionale de distrugere a bacteriilor din apa, puteti sa scrieti pe adresa de e-mail: office@clack.ro sau sa completati formularul de contact aflat pe site.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Daniela Barbu

Comentarii

Cauta

Categorii populare