Comunicate de Afaceri

Comunicat de Presa Costume Timmi Jucarii

Ne face mare place sa anuntam ca noi - Timmi-jucarii.ro, vom lansa o colectie de costume pentru copii, sub brand propriu,. Design-ul costumelor este unul inspirat din povestile pentru cei mici. Astfel, primele modele lansate vor fi urmatoarele: Iepure, catel, dinosaur, pinguin si omida. Cu aceste costume spargem tiparele de design si calitate in domeniu si ne dorim sa fim prima optiune pentru dumneavoastra in alegerea costumelor ce pot fi purtate de cel mic la diverse evenimente sau chiar la simple plimbari in parc.
Va invitam sa fiti alaturi de noi odata cu lansarea costumelor Timmi, care este programata pentru 26 august 2013. Costumele vor fi lansate la preturi promotionale, astfel ca in prima saptamana veti beneficia de o reducere de 10%.
Eyedea Trading SRL administreaza magazinul online www.timmi-jucarii.ro, magazin online de jucarii pentru copii. Timmi-Jucarii este distribuitor pentru mai mult de 70 branduri de jucarii. Toate jucariile comercializate respecta normele de calitate si siguranta si asigura protectia celui mic pe perioada jocului.

Pentru a afla vesti despre lansarea oficiala puteti sa ne dati un like pe pagina de facebook.com/timmi-jucarii iar cei care isi fac cont pe site-ul timmi-jucarii.ro vor fi anuntati in premiera despre promotii si produse noi in stoc.

Va asteptam cu drag in magazinul nostru virtual - timmi-jucarii.ro!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Eyedea Trading SRL