Comunicate de Afaceri

Conferinta de presa online pentru lansarea eMergency, primul serviciu de research ultrarapid din Romania

eResearch Corp lanseaza joi, 10 iunie 2010, la ora 11.45, in cadrul unei conferinte de presa online, un nou produs de cercetare dedicata marketerilor.Va invitam sa participati la acest eveniment:

eMergency este primul serviciu de research online ultrarapid din Romania. Cu ajutorul acestui nou produs se poate obtine feedback in numai 24 de ore de la consumatori, fiind posibilia testarea pentru orice tip de intrebari si se pot insera imagini, machete, continut video sau audio. Rezultatele sunt livrate rapid, astfel incat clientii nostri stiu in timp util cum sa-si planifice comunicarea cu targetul vizat.

Exemple de clienti care deja l-au utilizat sunt multiple. Unul dintre ei este Ana Maria Tatucu, Customer and Market Insight Manager REAL Hypermarket Romania SRL : „Compania eResearch Corp ne-a facut o demonstratie utila a serviciului eMergency . Pe langa promptitudine, rezultatele obtinute ne-au confirmat alte analize interne realizate in varianta offline.”
De ce am decis sa lansam acest produs? Piata de cercetare este intr-o continua dezvoltare, iar clientii au simtit nevoia emiterii unui produs usor de folosit si care sa livreze rezultate rapid. Solutia inovativa pe care o oferim este eMergency.

eResearch Corp este o agentie de cercetare online care implementeaza in Romania metodologii de cercetare si analiza a datelor unice pe piata autohtona prin valoarea pe care o dau vocii consumatorilor. Compania se inscrie in trendul international de orientare catre cercetarea online in conditiile evolutiei in aceasta directie a activitatilor de business dar si a interactiunii sociale in general.

Pentru mai multe informatii si pentru participarea la eveniment puteti utiliza urmatoarea adresa de e-mail: ioana.barbu@webuzz.ro sau telefon: 0723 569 871.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: eResearch Corp

Comentarii

Cauta

Categorii populare