Comunicate de Afaceri

Confortul si siguranta va sunt asigurate de sistemele de automatizari pentru porti de la A2t.ro

Dat fiind ca oamenii tind sa isi sporeasca gradul de confort, magazinul online A2t.ro le pune la dispozitie o gama cuprinzatoare de automatizari pentru portile culisante. Intrucat producatorii au avut in vedere faptul ca portile pot fi de mai multe tipuri, sistemele de automatizare a portilor sunt fabricate astfel incat sa raspunda necesitatilor fiecarui client. Asadar, dupa montarea acestora, portile se deschid prin simpla apasare a unui buton, iar confortul utilizatorului este sporit.

Ce efecte are montarea unui sistem de automatizari pentru porti?

Automatizarile de porti de pe acest link https://www.a2t.ro/automatizari-porti-batante sunt ideale pentru multe situatii intrucat au un grad de aplicabilitate mare: fie pentru uzul industrial, fie pentru cel rezidential. Motivele pentru care automatizarile portilor sunt optime se pot deduce din urmatoarele situatii:

· Atunci cand conditiile meteorologice sunt nefavorabile- intr-o zi ploioasa sau cand este foarte frig, oamenii se adapostesc. Prin montarea unui sistem de automatizari pentru porti, atunci cand trebuie sa iesiti din curte nu veti mai fi nevoit sa infruntati vantul sau sa va udati pentru a impinge poarta deoarece prin simpla apasare a unui buton, in timp ce dumneavoastra va aflati in masina sau in casa, portile se vor deschide singure

· Familia, prietenii sau animalele de companie vor beneficia de un grad mai mare de siguranta in timp ce stau in curte

· In cazul in care aveti mai multe drumuri de facut, nu veti mai fi nevoit sa va dati jos de fiecare data din masina si sa deschideti sau sa inchideti poarta

Totodata, sistemele de automatizari de porti vor spori siguranta dumneavoastra, a familiei si a bunurilor pe care le detineti: acestea fac fata cu brio incercarilor infractorilor de a patrunde pe teritoriul dumneavoastra . In situatia in care instalati un astfel de sistem la portile unei parcari se vor monitoriza cu usurinta persoanele sau automobilele care intra sau care ies din parcare deoarece acestor sisteme li se pot monta cu usurinta si sisteme de supraveghere video. De asemenea, sistemele de automatizari pentru porti au un cuvant de spus si din punct de vedere estetic: pot fi fabricate tinand cont de designul casei dumneavoastra.

Ce tipuri de sistematizari pentru porti comercializeaza A2t.ro?

A2t.ro comercializeaza si monteaza mai multe tipuri de automatizari in functie de tipul de poarta. Printre acestea se numara si urmatoarele:

· Sisteme pentru portile batante

· Siteme pentru usile de garaj

· Sistemele pentru portile culisante

· Sisteme pentru usile glisante

Alegerea unui sistem de automatizari pentru porti are loc in functie de mai multe aspecte si anume: modul in care poarta se deschide, greutatea pe care aceasta o are, frecventa iesirilor si a intrarilor in timpul unei ore. Utilizatorii pot deschide poarta prin introducerea unui cod, prin intermediul unei cartele sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Ce servicii asigura A2t.ro clientilor care opteaza pentru automatizarile de porti?

Pentru o alegere optima, in functie de necesitatile si preferintele clientilor, A2t.ro ofera consiliere cu privire la aspectele tehnice ale acestor sisteme si pune la dispozitie servicii de montare. In cazul in care aveti vreo intrebare, un reprezentant A2t.ro va poate oferi toate informatiile necesare la numerele de telefon 0753.058.588/0748.280.077.

A2t.ro comercializeaza automatizari de porti de la producatori precum LIFE sau MOTORLINE, iar costul intretinerii unui astfel de sistem este redus intrucat aceste sisteme au putine piese mobile.

Automatizarile de porti culisante sunt renumite pentru faptul ca pot fi instalate foarte usor, setarile se pot configura in functie de preferintele fiecaruia, iar panoul de comanda este integrat in imbracamintea metalica a sistemului si este foarte accesibil.

Kitul automatizarilor pentru usile de garaj vine cu doua chei si are o garantie de 3 ani. Acest tip de automatizare este ideal pentru uzul rezidential sau pentru un spatiu comercial mic si se poate controla si prin intermediul telefonului mobil.

Automatizarile pentru usile glisante sunt realizate din sticla, ocupa putin spatiu, duc la un consum mai mic de energie si sunt perfecte daca va doriti utilizarea luminii naturale. Se pot aplica cu usurinta in institutiile publice, private si spatiile comerciale.

Confortul in sezonul ploios va poate fi asigurat de A2t.ro, companie din comertul online, care furnizeaza din anul 2011 sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma, sisteme antifurt, sisteme antiincendiu si automatizari de porti. In prezent, echipa A2t.ro ofera atat consiliere in alegerea unui sistem de siguranta cat si servicii de instalare. Pentru alte informatii puteti suna la numerele 0753-058.588/0748.280.077.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare