Comunicate de Afaceri

CraftMall.ro a fost desemnat Cel mai bun magazin online la categoria Birotica si Papetarie - GPEC 2010

La nici 6 luni de la lansare, CraftMall.ro a castigat premiul \"Cel mai bun magazin online la categoria Birotica si Papetarie\" (\"Best Online Merchant for \'Office Supplies\' Category\"), in cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2010, trecand de testele preliminarii si obtinand in prealabil si marca de incredere a GPEC, devenind astfel \"Magazin de Incredere\".

Succesul inregistrat la Gala Premiilor e-Commerce 2010 reprezinta pentru CraftMall.ro o recunoastere a eforturilor depuse in a oferi servicii si produse de calitate clientilor si, totodata, o apreciere a faptului ca acest magazin promoveaza fair-play-ul si un mediu e-commerce sanatos, respectand regulile de bune practici in materie.

\"Suntem extrem de onorati sa primim acest important premiu. Pentru noi, acest eveniment marcheaza o etapa de afirmare ca lideri in acest segment din piata online din Romania. Este important totodata ca toti clientii nostri sa stie ca isi efectueaza cumparaturile de la un magazin in care pot avea incredere, un magazin care le respecta drepturile si care este in permanenta preocupat de calitatea serviciilor oferite\", declara Flavius Vasilescu, Managing Partner CraftMall.ro.

A cincea editie GPEC a avut loc joi, 2 septembrie a.c., la Hotel Ramada din Bucuresti si a gazduit o serie de conferinte sustinute de profesionisti in domeniu, atat din Romania, cat si din sfera internationala.

In competitia GPEC de anul acesta s-au inregistrat 107 magazine ce au fost jurizate de 17 specialisti din domeniu, magazinele online participante trebuind sa treaca de 80 criterii de jurizare.

CraftMall.ro ruleaza pe eZcommerce, o platforma e-commerce proprietara, dezvoltata de echipa agentiei WebMade.

Despre CraftMall.ro
Craft Mall.ro s-a nascut din pasiunea pentru creativitate, exprimare, arta si oameni. Fondat in martie 2010 sub sloganul „Your hobby store”, CraftMall.ro este un magazin online specializat in comercializarea de ustensile si materiale suport pentru craft si scrapbooking, card-making, pattern-uri, stationery a celor mai cunoscute brand-uri din industria de craft mondiala: Sizzix, Elisson, Fiskars, Duffex, Geographics, Royal Brites, Paperceller, Hygloss, Stix2, Ludwigbaehr.

Flavius Vasilescu
Managing Partner, CraftMall.ro
www.craftmall.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: WebMade

Comentarii

Cauta

Categorii populare