Comunicate de Afaceri

Creste-ti afacerea optand pentru publicitate pe facebook

Cea mai eficienta modalitate de promovare in momentul de fata este cea online, datorită faptului ca te adresezi unei comunități mai mari, ai mai multe sanse ca macar o parte din acestia sa devina clientii tai, iar daca alegi sa faci publicitate pe facebook ai avantajul ca te adresezi unei comunități interesate in mod special de serviciile tale.

Facebook, o platforma cu aproape 2 miliarde de utilizatori

Facebook a fost fondat in anul 2004 de catre Mark Zuckenberg, oferind foarte multe posibilitati pentru public si fiind accesibila oricui fara costuri suplimentare, a devenit repede cea mai mare retea sociala din lume, raportand in luna iunie 2017 impresionantul numar de 1 miliard 940 milioane de utilizatori la nivel mondial, iar din acestia aproape 1,3 miliarde folosesc zilnic reteaua conectandu-se de cel putin cinci ori pe zi pentru a interactiona cu prietenii virtuali sau pentru a vizualiza ce mai este nou. In Romania 9,7 milioane de romani au cont de facebook, unul din doi romani cu acces la internet se conectează cu media online prin facebook cel mai probabil cifra v-a creste pana la următoarele rapoarte.

Avantajele pe care ti le ofera publicitatea pe facebook

Orice afacere are nevoie de o modalitate de promovare, chiar daca afacerea ta are deja clienti, cel mai probabil doresti sa cresti numarul acestora iar cea mai usoara posibilitate la momentul de fata este promovarea prin pubicitate pe facebook. Un prim avantaj pe care ți-l ofera acest mod de promovare este ca te adresezi unui numar impresionant de persoane, spre deosebire de promovarea prin Google aici si stii la cine ajunge reclama ta si cine interacționează cu ea fiie prin like, comentariu sau chiar distribuire, ai sansa ca prin distribuire un numar si mai mare sa vada reclama si daca sunt interesati sa distribuie si ei la randul lor, iar numarul celor care vizioneaza reclama ta sa creasca la fel ca si numarul clientilor tai.

Chiar daca nu toti cei care interacționează cu reclama ta iti v-or fi si clienti pe moment, ai mai multe sanse ca acestia sa se intoarca la reclama ta si chiar sa solicite serviciile oferite de firma ta. Un alt avantaj oferit de facebook este faptul ca te adresezi unui public care este interesat in mod special de tipul servicii oferite de tine datorita modului de functionare a platformei care afișează content pe paginile utilizatorilor in functie de preferintele fiecaruia, facebook stie ce prefera fiecare utilizator deoarece are acces la toate cautarile de pe restul site-urilor pe care acestia le accesează.

Daca deja ai incercat sa te promovezi singur pe facebook dar ai dat gres, lasa asta pe mana unor profesionisti care stiu totul despre publicitatea pe facebook si cum sa faca pentru ca reclama ta sa ajunga la cine trebuie fara sa cheltuiesti sume imense de bani doar pentru a esua, alege agentia Fortin pe care o gasesti usor accesand fortin.agency

Date de contact agentia Fortin

+40733367846

+40 725 367 846

office@fortin.agency

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare