Comunicate de Afaceri

Criolipoliza este procedura care vine in ajutorul tau pentru slabit

Slabeste localizat cu procedura de criolipoliza

Procedura de Criolipoliza efectuata la temperatura scazuta este o noua tehnologie care a fost lansata in Statele Unite in 2010. Cu aceasta tehnologie, este posibila reducerea tesutului adipos subcutanat prin utilizarea temperaturii scazute (-5 grade) intr-un mod controlat.

Unul dintre cele mai revolutionare progrese in medicina estetica este remodelarea corporala si pierderea partiala in greutate. Liposuctia a fost o solutie ideala pentru modelarea excesului de grasime pe coapse, genunchi sau abdomen pentru o lunga perioada de timp, insa foarte dureroasa. Acum, din ce in ce mai multe femei apeleaza la procedura de criolipoliza.

Ce face, mai exact, aceasta procedura

Efectuarea unui tratament de criolipoliza la la temperaturi scazute poate fi noua pentru dvs. si este posibil sa nu stiti ce necesita acest tratament. Acesta este motivul pentru care exista o idee buna inainte de a utiliza acest serviciu. In primul rand, acest tratament poate fi aplicat pe toate partile corpului, iar clientii se vor bucura de efectul de a reduce stratul de grasime in mod considerabil. Aici gasesti mai multe detali: http://www.fysiogand.ro/criolipoliza/
criolipoliza
In unele cazuri, tesutul adipos din zona tratata a fost redus cu 25%. Prin urmare, puteti vedea ca acest tratament este eficient. Si intrucat tehnologia utilizata in acest proces este foarte moderna, nu trebuie sa va faceti griji. Nu exista efecte secundare asupra corpului.

Alege procedurile clinicii Fysiogand

La Fysiogand, veti avea ocazia sa beneficiati de servicii de criolipoliza, care va vor permite sa experimentati mai repede efectele acestui tratament. Serviciul de dezghetare a grasimilor congelate este foarte benefic pentru bugetul dvs. De exemplu, puteti alege un serviciu gratuit in doua etape, plus un serviciu de eliberare de grasime acumulat.

Clientii care doresc sa scape de grasime in diferite parti ale corpului folosesc adesea aceasta terapie. Rezultatele acestui tratament vor fi dezvaluite in curand si vor dura mult timp. Incercati singur acest tratament si veti vedea rezultatele imediat!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare