Comunicate de Afaceri

Cum alegi haina de blană în funcţie de momentul în care o porţi

Atât toamna cât şi iarna, uneori chiar şi primăvară, o colecţie de haine de blană  se poate dovedi cea mai bună soluţie pentru un număr foarte mare de persoane. Hainele de blană sunt piese care se pot asorta cu uşurinţă într-un număr extrem de mare de ţinute, de la cele elegante şi până la cele casual şi de aceea este important ca atunci când sunt cumpărate, să fie alese în funcţie de stilul personal şi de preferinţe.

Alegerea unor haine de blană versatile

O soluţie pentru persoanele care vor un model de haină de blană care să se adapteze eficient la mai multe situaţii reprezintă o geacă de blană naturală, reversibilă, cu glugă. O astfel de geacă are următoarele avantaje:

-    este uşor de purtat într-un număr mare de ţinute diferite ca stil;

-    poate fi întoarsă ori de câte ori este necesar în funcţie de aspectul dorit pentru outfit;

-    este cea mai bună soluţie pentru persoanele care adoptă şi ţinute mai sport;

-    asigură confort termic eficient în perioada rece;

-    asigură eleganţă ori de câte ori este nevoie.

La toate acestea se adaugă şi faptul că o astfel de geacă de blană este cea mai bună soluţie pentru persoanele care pleacă de acasă într-o ţinută şi se întorc în alta. Spre exemplu, dacă ţinuta de birou este una casual sau chiar casual-sport, geaca poate fi întoarsă cu partea interioară în afară, ascunzând blana. Dacă seara persoana respectivă pleacă la o petrecere se poate schimba rapid la birou şi poate întoarce geaca cu blană în exterior, pentru un plus de elegantă.

Alegerea unei haine de blană pentru ţinute elegante

Gecile multicolore cum sunt cele din blană de capră sunt unele dintre cele mai căutate când vine vorba despre eleganţă. Blana multicoloră cu fire lungi şi aspre face ca geaca să fie potrivită în orice outfit, dar mai ales în cele elegante. O astfel de haină de blană asigură pe lângă eleganţă şi rafinament, confortul termic necesar pe timpul iernii.

Alegerea unei haine de blană călduroase pentru ţinute elegante

Blana naturală de vizon este una dintre cele mai călduroase, iar pentru persoanele care vor să îşi asigure confortul termic, o astfel de alegere reprezintă cea mai bună variantă. Aceste geci pot fi găsite în culoarea naturală, maro cafeniu, dar pot fi găsite şi în variante vopsite astfel încât să se adapteze mai uşor tuturor preferinţelor. Totodată, trebuie menţionat şi faptul că pot fi alese atât modele cu glugă, cât şi modele fără glugă, cu gulere ample sau fără, totul în funcţie de preferinţele utilizatoarei.

Hainele de blană sunt piese statement, care nu se vor demoda cu uşurinţă, acesta fiind şi avantajul care face ca hainele de blană să fie la foarte mare căutare. În plus, aceste haine de blană sunt uşor de adaptat la mai multe stiluri şi ţinute şi vor scoate mereu o ţinută monotonă în evidenţă, dându-i viaţă şi făcând-o mai atractivă.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare