Comunicate de Afaceri

Cum alegi rochii elegante potrivite pentru orice ocazie

Poate fi foarte complicat să alegem o rochie potrivită pentur un anumit eveniment, mai ales dacă nu știm de unde să începem. Există o multitudine de tipuri de rochii din care puteți alege, dar cel mai ușor este să vă ghidați după aceste sfaturi. Alegeți mereu rochii elegante și urmați acești pași atunci când o faceți.

Alegeți rochii în funcție de fiecare tip de eveniment

Pentru început, este important să țineți cont de ora din ziua sărbătorii pentru a nu păcătui în exces sau în mod implicit. Pe de altă parte, nu este același lucru să mergi la o nuntă de după-amiază, la o cină profesională sau la propria absolvire. Pentru o nuntă, culoarea albă trebuie exclusă în totalitate (dacă nu este cerută în mod expres de mireasă). Când vine vorba de rochii elegante, cele negre și sobre sunt o modalitate simplă de a avea o ținută perfectă fără efort, în timp ce când vine vorba de un eveniment în care ești protagonist, îți poți dezlănțui propriul stil.

Luați în considerare caracteristicile locului

Înainte de a începe căutarea de rochii, este necesar să cântăriți caracteristicile locului în care va avea loc evenimentul. Acest lucru va servi pentru a exclude opțiunile. De exemplu, dacă este o nuntă pe plajă, ai putea opta pentru rochii elefante în stil boem, cu țesături ușoare. Dacă, dimpotrivă, locul ales este un câmp, vei exclude rochiile cu trenă sau foarte lungi și dacă este sărbătorit într-o zonă ploioasă, cel mai bine este să alegeți rochii care să nu atingă solul. Alegeti cele mai potrivite rochii direct de pe E mag.

Puneți accent pe tipul de țesătură

Acest punct merge mână în mână cu primele 2, întrucât, în funcție de loc, va trebui să optați pentru țesături mai ușoare sau mai groase pentru a fi mai confortabile. În plus, atunci când alegi textura și caracteristicile țesăturii pentru rochii, nu uitați că trebuie să le combinați cu restul accesoriilor: o rochie încărcată cu broderii și aplicații trebuie să meargă mână în mână cu accesorii mai discrete și minimaliste. În timp ce acele rochii elegante mai sobre sau monocrome necesită detalii care să dea viață aspectului. Ideea este să vă mențineți echilibrul.

Acordați atenție culorii și siluetei

Cunoașterea stilului corpului vă va permite să evidențiați cele mai bune atribute. În același mod, luând în considerare atât culoarea pielii tale, cât și cea a părului tău, te poate ajuta să alegi acele nuanțe de rochii care ți se potrivesc cel mai bine. Pentru brunete, stiliștii recomanda adesea culori intense, precum roșu, verde și albastru închis, maro și violet. Pe de altă parte, pentru blondele cu tenuri palide, cele mai potrivite tonuri sunt roșu cireș, albastru deschis, violet și roz. În cele din urmă, cele care au tenuri deschise și părul roșiatic, pot opta pentru diferite nuanțe de culori verzi și pastelate.

De asemenea, este important să ne amintim că, indiferent cât de mult vezi o fotografie în care cineva arată splendid într-un tip de rochie, același model ar putea să nu se potrivească nevoilor tale. Prin urmare, este esențial să te înarmezi cu răbdare și să încerci până găsești modelul care te face să te simți confortabil și orbitor.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare