Comunicate de Afaceri

Cum ne pregatim de calatoria cu bebe in masina, pe timp de iarna

Am spune ca tot ce ne trebuie pentru bebe este un scaun de masina si in rest, suntem asigurati ca vom avea o calatorie cat se poate de linistita. Insa o plimbare mai lunga impune mai multe masuri de precautie. Iata care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont inainte de a pleca cu bebe la drum.

Siguranta intregii familii

Desi aparent v-ati fi asteptat sa incepem aceasta lista cu scaunul de masina pentru copil, cel mai important aspect este siguranta intregii familii. Asadar, asigura-te ca masina voastra este sigura pentru o calatorie mai lunga si nu neglija nici cel mai mic detaliu care ti-ar putea ridica semne de intrebare (un zgomot mai ciudat, o lumina de atentionare in bord etc)

In plus, echipeaza masina tinand cont de indrumarile autoritatilor: schimba cauciucurile, nu uita acasa lanturile de iarna, o lopada pentru zapada si fii mereu sigur ca nu exista posibilitatea de a ramane fara combustibil.

Scaunul de masina pentru bebelus

Mami, cu siguranta stii deja ca scaunul de masina pentru bebelus este unul dintre obiectele esentiale de care ai nevoie atunci cand bebe vine acasa.

Asigura-te ca acesta este montat corespunzator si ca centurile sunt prinse corect. Desi ti se pare o informatie inutila, specialistii afirma ca multi parinti nu fac toate aceste lucruri in mod corect. Daca te-ai asigurat ca scaunul de masina este corect instalat, verifica din cand in cand, ca intre timp, acesta sa nu fi suferit vreo defectiune tehnica.

O alta greseala pe care o fac parintii este pozitionarea gresita a scaunului, pe lateral. In mod normal, acesta ar trebui amplasat pe mijlocul canapelei din spate, astfel incat cel mic sa fie protejat in cazul unei coleziuni.

Ce avem de facut inainte de a pleca de acasa?

Inainte de a-l urca pe bebe, este de preferat sa incalzesti masina pana cand interiorul ajunge la o temperatura optima. Atentie insa, nu este o idee buna ca temperatura sa fie prea ridicata.

Bagajul pentru drum ar trebui sa includa:
- o paturica in plus
- apa si alimente de rezerva
- cateva pungute, in caz ca cel mic nu suporta prea bine mersul cu masina
- hainute de schimb, pe care sa le ai la indemana
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Advanced Ideas

Comentarii

Cauta

Categorii populare