Comunicate de Afaceri

Cum sa te promovezi in 2020

Toate afacerile au trecut printr-o experienta de neuitat, deloc benefica, am spune noi. Pandemia a contribuit la disparitia unor afaceri sau la afisarea din umbra a unor branduri si afaceri ce odinioara se bucurau de o mare popularitate. Rata de promovare a afacerilor a scazut exact cand era cea mai mare nevoie, asa ca cei care au indraznit totusi sa-si pastreze un oarecare echilibru in acest sens, s-au bucurat de ceva mai multa vizibilitate si succes.

Promovarea sau reclama nu a fost niciodata un lucru ieftin, dar poate fi un lucru util daca este facuta corespunzator. Si stim ca desi au trecut luni bune de la perioada de criza, lucrurile inca nu stau prea roz in anumite domenii. Asa ca promovarea poate fi una dintre modalitatile in care, in ultimul ceas, poti reveni sau te poti mentine cu afacerea ta pe linia de plutire.

Astazi vorbim despre bugete reduse si despre cum sa te promovezi in 2020 astfel incat sa obtii rezultate sau cel putin sa nu ai grija ca va trebui sa-ti inchizi activitatea prea curand.

Cum sa te promovezi eficient si cu un buget redus, in 2020

  • Creste interactiunea cu clientii

Acum cand oamenii sunt in pana de resurse, majoritatea financiare, vor cauta sa descopere noi surse de inspiratie sau de venit. Crescand interactiunea cu potentialii clientii sau cu cei vechi, le poti arata ca esti acolo pentru a le indeplini nevoile si ca totodata le poti oferi numeroase beneficii alegandu-te pe tine in detrimentul celorlalti. Daca nu ai bani pentru campanii de promovare si/sau cu bloggeri, investeste in concursuri, posteaza zilnic, fii activ pe paginile brandului tau, posteaza si raspunde la intrebari, comunica cu ceilalti.

Chiar daca acest lucru poate necesita anumite implicatii financiare, pentru alti potential parteneri sau clienti acest lucru va avea o semnificatie aparte. In speta, oamenii se vor simti mai in siguranta si mai deschisi sa apeleze la serviciile unei astfel de firme de renume. Treptat acest lucru iti poate duce afacerea la un alt nivel sau chiar te poate ajuta sa ajungi in vizorul unor persoane si mai importante.

  • Colaboreaza cu alte branduri

Atunci cand brandul are mai putin succes poate exista o cale de compromis pentru diferite branduri. Prin asocierea cu un brand popular sau relativ popular, ori cu o personalitate de renume, puteti creste impreuna si sa impartiti comunitatea de clienti. Investitiile si beneficiile vor fi bineinteles, comune.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: login promotion srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare