Comunicate de Afaceri

De ce sa alegi parfumurile concentrate Gloria

Parfumurile concentrate Gloria pentru femei si barbati sunt esente puternice, inspirate din cele mai populare si indragite brand-uri internationale ce pun la dispozitia publicului select arome fermecatoare ce satisfac pana si cele mai pretentioase preferinte. Reputatia lor impecabila le recomanda drept o capodopera olfactiva si totodata, un statement al publicului cu gusturi fine.

Clientii Gloria Perfume au acum posibilitatea de a regasi notele parfumurilor scumpe la un pret accesibil, ca de altfel, o colectie completa a celor mai populare parfumuri de lux din lume, pentru toate varstele si gusturile. Scopul nostru este de a ne delecta publicul cu parfumuri concentrate in care sunt utilizate ingrediente de cea mai inalta calitate si 30% esenta de parfum, astfel incat fiecare pulverizare in parte sa evoce o stare de spirit, inspiratie si un sentiment de efervescenta specifice produselor Gloria.

Parfumuri concentrate pentru femei si barbati

Fie ca vorbim de parfumuri concentrate pentru femei, parfumuri concentrate pentru barbati sau parfumuri concentrate unisex, la Gloria Perfume putem gasi oricand esente persistente cu un siaj impunator, inspirate din cele mai faimoase brand-uri din lume. Pe langa siaj, parfumurile concentrate Gloria ne pot oferi longevitate si nenumarate complimente din partea celor din jur, gratie compozitiei bazate pe ingrediente care se contopesc intr-un amestec hipnotizant.

Ele contin ingrediente deosebite prin compozitie si prezentare, combinatiile realizate fiind printre cele mai reusite, originale si fermecatoare. Apreciate si achizitionate de cei care isi doresc in colectia lor un parfum impresionant, parfumurile concentrate Gloria sunt foarte populare in randul femeilor si barbatilor indragostiti de esente aromatice, lemnoase, picante, orientale, florale, chypre, leather sau  fructate.

Parfumurile concentrate aromatice unisex cu compozitii unice care ne poarta in calatorii intercontinentale, asa cum este African Dance, inspirat de Mr. Reido Honey Afrikue, ne aduc in centrul atentiei oriunde si oricand, pe cand parfumurile concentrate orientale - florale unisex precum Boss Girl, inspirat de Mayison Kurkdjyan Baqarat 540 Rauge, conceput din note simple, dar concentrate de iasomie, sofran si lemn de cedru ne accesorizeaza perfect tinutele elegante, in momentele speciale ale vietii.

Capodopere parfumate

Gloria Perfume este un brand cu un fond tot mai mare de clienti fideli, cuceriti de parfumurile bazate pe esente fine si concentrate, la preturi mici. Gama de parfumuri concentrate ce recompune notele parfumurilor scumpe a fost creata impreuna cu personalul nostru chimist expert, sub supravegherea Ministerului Sanatatii si a institutiilor conexe, in conformitate cu reglementarile cosmetice si cu standardele EST dupa testele dermatologice. De asemenea, pentru o viata mai lunga a parfumului, am adaugat in compozitia esentelor concentrate ingrediente cat mai durabile, cum ar fi cedrul, lemnul de santal si moscul.

 

Concentratia mare de esenta de parfum nu este singura care garanteaza o persistenta a parfumurilor intre 8 si 10 ore, ci si compozitia speciala a acestor capodopere parfumate ce armonizeaza notele de varf initiale cu notele de mijloc si notele de baza. In toate aceste produse Gloria, tonurile parfumate de varf, mijloc si baza creeaza, treptat, adevarate acorduri armonice, fie ele simple sau complexe, asemenea unei compozitii muzicale in care dirijorul este creatorul de parfumuri care conduce fara cusur orchestra ingredientelor de pe rafturi.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ionut Cosmin

Comentarii

Cauta

Categorii populare