Comunicate de Afaceri

Dedurizatoarele de apa marca Clack – inovatie in orice casa!

Astazi, Clack International Solution are solutia pentru orice locuinta – dedurizatoarele, echipamente performante si antrenate special pentru a elimina surplusul de calciu si magneziu regasit in componenta apei.

Cum transforma dedurizatoarele apa intr-un lichid pur?

Fiind echipamente create cu ajutorul celei mai recente tehnologii si dupa principii de actionare clar definite, dedurizatoarele constituie arma perfecta in inalturarea duritatii apei de la robinet. Magazinul de prezentare Clack.ro prezinta pe site una dintre cele mai variate game de dedurizatoare pentru apa, acestea diferentiandu-se nu doar prin tipul echipamentului, cat si prin cantitatea de apa pe care o trateaza.

Asadar, colectia de dedurizatoare pentru apa a site-ului de prezentare Clack.ro regasita pe acest link https://www.clack.ro/dedurizatoare-apa/ prezinta 3 mari categorii:

• Dedurizatoarele Simplex
• Dedurizatoarele Duplex
• Dedurizatoarele Cabinet

Dedurizatoarele Simplex sunt cele care reprezinta solutia perfecta pentru orice locuinta, capacitatea lor fiind intre 25 – 100 de litri. Acestea se diferentiaza atat prin debitul in litri/ ora, cat si prin consumul de sare folosit pentru dedurizarea apei.
Dedurizatoarele Duplex sunt de 2 tipuri, capacitatea acestora fiind egala in ceea ce priveste eliminarea duritatii apei.
Dedurizatoarele Cabinet se diferentiaza de primele doua, in primul rand prin aspect. Mai robuste decat primele, acest statii de dedurizare au intre 15 – 25 de litri, iar consumul de sare ajunge pana la circa 3 kg.

Cum actioneaza acestea in ceea ce priveste dedurizarea apei? Este o intrebare la care raspunsul specialistilor este unul simplu : “ Dedurizatoarele sunt activate de o valve de comanda electronica, fiabile si usor de programat. Saramura folosita pentru dedurizare este cea care indeparteaza surplusul de calciu si magneziu.
Inainte de alegerea statiei de dedurizare, solicita o analiza gratuita a apei

Specialistii de la Clack International Solution sunt constienti de faptul ca fiecare client, inainte de a cumpara o statie de dedurizare, trebuie sa cunoasca exact parametrii de duritate ai apei. Astfel, tot ei sunt cei care ofera o analiza gratuita a apei de la robinet pentru toti cei care sunt interesati de tratarea lichidului.

Pentru a obtine o astfel de operatiune, accesati site-ul Clack.ro sau apelati numarul de telefon 0749 661 835!

Pentru o apa sanatoasa, folositi dedurizatoarele de la Clack.ro !
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare