Comunicate de Afaceri

Dezmembrari si piese auto – cea mai mare platforma online de vanzare-cumparare piese auto

Vrei sa ai acces la cele mai mari parcuri dezmembrari auto din Romania? Poate inca nu ai aflat, dar s-a lansat cea mai mare platforma care reuneste nu mai putin de 60 de parcuri dezmembrari auto acreditate din tara. Este vorba despre site-ul https://dezmembrarisipieseauto.ro/dezmembrari-auto/bucuresti , locul in care poti gasi acea piesa auto de care ai nevoie si poti sa vinzi piese auto, in cel mai scurt timp.

 Cum functioneaza? Este foarte simplu. Trebuie doar sa-ti creezi un cont de utilizator completand un scurt formular online. Site-ul are o interfata usor de utilizat, cu un meniu bine pus la punct, si un design atractiv. Astfel, in meniu regasesti rubrici utile precum dezmembrari auto, cerere piese, parcuri, dar si un blog cu cele mai noi informatii si articole despre dezmembrari auto si piese auto.

 Locul care faciliteaza intalnirea dintre vanzatori si cumparatori de piese auto

 Dezmembrarisipieseauto.ro este o platforma online care iti ofera anunturi vanzare/cumparare de piese auto din dezmembrari si piese noi. Cumparatorii pot intra la rubrica Dezmembrari de pe site si sa selecteze marca dorita, piese din dezmembrari, dar si judetul. In acelasi timp, pentru cumparatorii care au putin timp la dispozitie, site-ul a fost conceput eficient si le ofera acestora posibilitatea de a lansa o cerere de piese auto. Astfel, cumparatorul va crea o cerere de piesa care va merge instant catre toate parcurile de dezmembrari auto. In acest mod, va fi scutit de timp pierdut si nu va fi nevoit sa se deplaseze personal la parcurile de dezmembrari pentru a vedea daca au piesa dorita pe stoc. Parcurile de dezmembrari autorizate RAR din tara vor vedea cererea initiata de catre cumparator si vor incepe sa faca oferte, iar acesta va alege cea mai buna varianta.

Tot in cadrul site-ului, cei care au parcuri de dezmembrari auto pot adauga foarte simplu, cu un singur click, sute de anunturi de vanzare. Spre exemplu, daca un parc are la dezmembrat o anumita marca de masina cu toate piesele pe care le contine vehiculul, vor putea fi adaugate 248 de anunturi cu piesele masinii cu un singur click. In plus, se pot promova anunturile pentru o mai buna vizibilitate si pentru a facilita vanzarea.

Tractari auto non stop Bucuresti vezi aici mai multe detalii .

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BeinTop

Cauta

Categorii populare