Comunicate de Afaceri

Diverta Online introduce o noua categorie de jucarii pentru copii

Datorita modului in care tehnologia evolueaza, copii sunt din ce in ce mai atrasi de gadgeturi precum telefoane inteligente, tablete, computere, jocuri video si televizoare Smart. Dar, joaca in aer liber are o importanta contributie in dezvoltarea fizica si psihica a copiilor. Astfel a aparut si o nou domeniu de cercetare, denumit neurostiinta naturii, ce studiaza si valideaza beneficiile jocului in aer liber.
Totusi, este nevoie de o multime de jucarii care sa te ajute sa ii scoti pe cei mici din casa, pentru a se bucura de beneficiile jocului in aer liber. Poti alege tricicleta pentru a-i convinge pe micutii tai sa iasa afara.
Alege o tricicleta pentru a ii face copilului tau o surpriza.
Joaca in aer liber ofera beneficii precum un puls mai stabil, o tensiune arteriala mai scazuta, mai multa serotonina, mai putini hormoni de stres si un sistem imunitar mai puternic, asa cum au aratat studiile. Astfel, poti cumpara una din tricicletele pentru copii disponibile in categoria jucarii de exterior de la Dol.ro. Vei gasi o multime de modele de tricicleta din care sa il alegi pe cel perfect pentru a-l scoate pe copilul tau din casa, daca vrei ca acesta sa se dezvolte intr-un mod armonios, iar vara este anotimpul perfect pentru jocurile afara.
Tocmai de aceea, in SUA parintii sunt sfatuiti sa le ofere copiilor posibilitatea de a se juca in aer liber cel putin o ora pe zi, iar tricicleta este unul din obiectele care va face din joaca in aer liber activitatea preferata pe timp de vara a copilului tau.

Joaca in aer liber este benefica pentru sanatatea fizica a copiilor, pentru ca este o metoda simpla prin care organismul celui mic va absorbi vitamina D, pentru absortia calciului si dezvoltarea unor oase puternice. De asemenea, activitatile afara sunt perfecte si pentru sanatatea mentala, dezvoltarea intelectuala si sociala, dar poate dezvolta si iubirea pentru natura.

Alege o tricicleta disponibila pe site-ul Dol.ro din categoria www.dol.ro/jucarii/jucarii-sezon/triciclete si ajuta-l pe copilul tau sa se obisnuiasca cu joaca in aer liber in aceasta vara!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ionx Center

Comentarii

Cauta

Categorii populare