Comunicate de Afaceri

Dreamfish.ro prezinta cele mai importante specii de puieti de pastrav

In catalogul virtual al acestui magazin sunt prezentati puieti de pastrav curcubeu si puieti de pastrav fantanel. Puietii de pastrav pe care Dreamfish.ro vi pune la dispozitie au greutati ce variaza. Acestia pot avea greutate de 5 grame, dar pot ajunge si la 50-60 de grame.

Pe langa puietii de pastrav, compania Dreamfish.ro pe care o gasiti aici https://www.dreamfish.ro/puiet-pastrav/ va mai mai oferi o multime de alte specii de puieti. Astfel, mai puteti gasi la Dreamfish.ro puieti de sturioni, puiet de morun, puiet de pastruga, puiet de nisetru, puiet de stiuca, puiet de salau sau puiet de biban.

Preturile practicate de Dreamfish.ro variaza in functie de gramaj si de cantitatea pe care o comandati.

Care este importanta puietului de pastrav?

Puietul de pastrav prezentat de Dreamfish.ro se afla in prima faza de dezvoltare, adica sunt pestii care supravietuiesc si care evolueaza din stadiul de icre.

Importanta acestora este deosebit de mare deoarece colonizeaza fermele piscicole. Astfel, se asigura un flux constant de pesti in pastravarii.

Dreamfish.ro va ofera o gama variata de puieti de pastrav, de orice dimensiune. Acestia se livreaza din fermele salmonicole in bazine de transport.

Din gama de puieti de pastrav prezentata de site-ul Dreamfish.ro fac parte si urmatoarele specii:

· Puiet de pastrav curcubeu- aceasta specie se adapteaza repede la mediu si are o rezistenta sporita la boli

· Puiet de pastrav fantanel- se recunoaste dupa dintii mai mari decat ai celorlalti pastravi

· Puiet de pastrav indigen- una dintre cele mai raspandite specii de pastrav. Acest peste este un excelenet inotator, prezinta o musculatura bine dezvoltata si este un peste rapitor

· Puiet de peste de apa dulce- puiet de biban, de salau, de caras, de stiuca, de somn

· Puiet de sturion- puiet de morun, puiet de nisetru sau de sturion siberian

Livrarea puietilor are loc in bazine de transport, iar icrele din care acestia se dezvolta au fost depuse de exemplare care au fost atent selectionate.

In conformitate cu acestea, puietii de pastrav nu au boli sau paraziti, au un grad de rezistenta ridicat la factorii de stres si au o imunitate crescuta.

Proprietarii de ferme piscicole isi pot indrepta atentia catre puietii de pastrav prezentanti de site-ul Dreamfish.ro deoarece acestia provin din icre embrionate de calitate.

Punand la dispozitia proprietarilor de pastravarii o multitudine de specii de puieti de pastrav, acestia vor avea posibilitatea de a isi dezvolta afacerile.

Toti puietii de pastrav, dar si celelealte specii de pesti prezentati de Dreamfish.ro sunt la standarde europene, ceea ce inseamna ca proprietarii de pastravarii care opteaza sa isi cumpere pesti de la Dreamfish.ro au garantia ca pestii sunt sanatosi si ca se vor dezvolta.

Solicitati o oferta pentru puietii de pastrav de la Dreamfish.ro

Daca va doriti ca pastravaria dumneavoastra sa fie populata de puieti de pastrav sanatosi, care va vor ajuta la dezvoltarea afacerii, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul Dreamfish.ro. Comenzile se realizeaza la numerele de telefon 0752 207 966/ 0726 586 932 sau la adresa de mail office@dreamfish.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: I.Larisa

Comentarii

Cauta

Categorii populare