Comunicate de Afaceri

E pe iPhone, e gratis si iti usureaza viata!

Cu un singur click poti apela compania de taxi favorita fara costuri suplimentare.

Si daca vrei sa suni doar la numerele de telefon din reteaua la care ai tu abonament, poti seta si asta in preferintele tale.

Ce poti face cu Ataxi App?

* Poti alege dintr-o lista de orase pe cel in care te afli, poti vedea lista cu firmele de taxi din acel oras, iar pentru fiecare firma, poti vedea informatii despre tarif si numerele de telefon la care poti apela pentru a solicita o masina.

* Poti sa alegi chiar si reteaua ta de telefonie preferata, astfel incat apelul sa se efectueze automat la numerele de apelare taxi din acel oras.

* Ai o companie de taxi favorita? O poti apela direct cu doar un singur click. Poti adauga firme de taxi in lista ta de “Favorite”, unde le poti apela rapid. In plus, iti punem la dispozitie optiunea “Suna un taxi”, care te pune in legatura imediata cu un taxi, prestabilit automat pentru a fi cel mai ieftin din orasul selectat de tine.

* Calatoresti mult prin Romania? Ataxi iti poate identifica geolocatia ta, astfel incat lista cu firme de taxi se va actualiza automat. Pe viitor vei avea si posibilitatea de a acorda note si a scrie comentarii despre firmele de taxi.

* In plus, iti mai oferim si informatii despre drepturile si obligatiile clientului si soferului de taxi si informatii generale despre tarife, pentru ca tu sa fii intotdeauna informat.

Asadar, ofera-ti un ajutor real si descarca aplicatia Ataxi App pentru iPhone. Incearc-o si iti vei reduce timpul de comanda taxi semnificativ.

Ataxi.ro este primul proiect Adulmec.ro. Ataxi.ro este dedicat tuturor celor care doresc sa apeleze la serviciile oferite de companiile de taxi din Romania. Astfel, am reusit sa va oferim pe acest site toate informatiile necesare pentru a face cea mai buna alegere.

Veti putea gasi pe site-ul nostru informatii utile si actualizate permanent despre:

* tarife;

* facilitati oferite de companiile de taxi (de exemplu: precomanda);

* detalii despre firmele de taxi din Romania;

* raspunsuri la cele mai frecvente intrebari privind utilizarea serviciului de taxi din Romania.

Adulmec.ro este o companie romano-americana ce activeaza pe piata de Internet din Romania. Suntem o echipa talentata si energica, concentrata pe a face diferenta in comunitatile locale. Obiectul nostru principal de activitate este dezvoltarea unor proiecte online. Proiectul nostru principal in acest moment este Urbo.ro, un ghid extins al tuturor firmelor din Romania. Am descoperit/acoperit deja cele mai mari orase ale Romaniei: Bucuresti, Cluj, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Timisoara, Arad, Iasi, Constanta si Galati. Urbo.ro este ideea noastra de enciclopedie urbana, cu informatii despre toate tipurile de afaceri, de la restaurante si librarii la mecanici si stomatologi. Dar noi suntem mai mult decat un director de afaceri, suntem o comunitate unde clientii pot impartasi opiniile lor cu proprietarii de afaceri si alti clienti. Noi credem ca cel mai bun mod de a afla despre o afacere este prin intermediul parerilor oferite de cei care au fost deja acolo.

Pentru mai multe informatii vizitati: ataxi.ro, urbo.ro, corporate.adulmec.ro.

Cristina Cojanu
Sales & Marketing Manager Adulmec.ro
0758.019.001
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Adulmec.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare