Comunicate de Afaceri

Enjoy Studios are noi posturi vacante

Pandemia de COVID-19 a dus la diminuarea drastica a locurilor de munca pe tot globul. Cu toate acestea, in Romania, incet, incet pasim spre normalitate prin ridicarea multor restrictii, ceea ce a dus la cresterea numarului de locuri vacante in numeroaselor tipuri de businessuri.

Pe piata industriei de videochat nu s-au inregistrat mari schimbari pe timp de pandemie ca urmare a faptului ca este o industrie stabila si sigura, care se bazeaza strict pe conversatii online. Multe studiouri de videochat au cunoscut chiar cresteri masive de personal si profit infloritor. Acesta este cazul si celui mai bun  studio de videochat din Bacau, Enjoy Studios. Cu o experienta vasta in domeniu, studioul de videochat din Bacau si-a deschis sesiunea de angajari videochat Bacau cu noi joburi foarte bine platite.

Enjoy Studios – noi joburi disponibile in domeniu

Studioul de videochat din Bacau a fost intotdeauna orientat catre rezultate notabile, incasari spectaculoase si profesionalism, fiind un studio cu un palmares impresionant de premii internationale. Avand in permanenta o viziune orientata catre extindere, in momentul actual studioul are doua joburi disponibile pentru tinerele din Bacau si imprejurimi.

Stim ca pandemia de COIVD-19 a fost si este inca o perioada extrem de dificila pentru multe persoane atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere emotional, psihic si la nivel de sanatate. Pentru a putea trece peste aceasta perioada dificila trebuie sa fim cu totii uniti si sa aratam empatie pentru persoanele defavorizate.

Dorim sa le oferim tinerelor o mana de ajutor in aceasta perioada, astfel ca avem nenumarate posturi vacante de model de videochat si trainer de videochat.” – declara un reprezentant Enjoy Studios. 

Pentru meseria de model de videochat, studioul este in cautare de tinere ambitioase, hotarate si foarte motivate spre succes.

Meseria de model de videochat nu este usoara, dar noi suntem aici sa le oferim tinerelor tot sprijinul nostru pentru a avea incasari de zeci de mii de dolari. Ne dorim tinere ambitioase, care asculta activ sfaturile trainerilor de videochat si care sunt pregatite sa patrunda intr-o lume fara inhibitii. Toata munca acestora va fi rasplatita atat prin incasari spectaculoase cat si prin bonusuri de performanta pe care le oferim. In plus, in studioul nostru, garantam un minimum de 5.000 de lei net pentru fiecare model incepator.” – declara un reprezentant Enjoy Studios. 

Pentru postul de trainer de videochat, studioul este in cautare de un fost model de videochat de top care are experienta relevanta pe acest post si care stie cum sa isi impartaseasca cunostintele cu modelele de videochat.

Pentru mai multe informatii despre posturile vacante disponibile, apelati la 0730 633 335 sau 0730 633 334.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare