Comunicate de Afaceri

eResearch Corp a lansat eMergency, primul serviciu de cercetare ultrarapid din Romania

eResearch Corp a lansat azi, 10 iunie 2010, printr-o conferinta de presa online, un nou produs de cercetare online dedicat marketerilor, disponibil pe www.e-mergency.ro

eMergency este primul serviciu de research online ultrarapid din Romania, lansat pentru ca piata de cercetare este intr-o continua dezvoltare, iar clientii ce apeleaza la researchul online au indicat nevoia emiterii unui produs usor de folosit si care sa livreze rezultate rapid. Solutia inovativa pe care eResearch o ofera este eMergency, cu ajutorul caruia se poate obtine feedback in numai 24 de ore de la consumatori, fiind posibilia testarea pentru orice tip de intrebari si inserarea de imagini, machete, continut video sau audio. Rezultatele sunt livrate rapid, astfel incat clientii stiu in timp util cum sa-si planifice comunicarea cu targetul vizat.

Unul dintre clientii care deja au utilizat eMergency este Ana Maria Tatucu, Customer and Market Insight Manager la real, - Hypermarket Romania SRL, prezenta la conferinta de presa pentru a completa lansarea acestui serviciu cu perspectiva clientului : „Compania eResearch Corp ne-a facut o demonstratie utila a serviciului eMergency . Pe langa promptitudine, rezultatele obtinute ne-au confirmat alte analize interne realizate in varianta offline. […] este mai bine sa stii ceva rapid, decat nimic si sa te bazezi pe parerile celor din birou si pe ale tale.\"

Discutiile din cadrul evenimentului online de lansare au adus in atentie subiecte ca beneficiile research-ului online fata de cel traditional si necesitatea cunoasterii indeaproape a opiniilor si compartamentului consumatorului, mai ales in contextul economic incert actual din tara. Ana Maria Tatucu a spus in cadrul conferintei : \"Pot confirma ca inclusiv comportamentul cumparatorilor din hypermarket cunoaste o modificare inca de la primele declaratii date de oficialii din guvern.”

\"eMergency este un produs care se adreseaza brand managerilor, directorilor de marketing si agentiilor de publicitate. Dar aceasta plaja de adresabilitate poate fi extinsa la nivelul ONG-urilor, organizatiilor sociale, mediului politic si oricui cauta un raspuns urgent de la…oameni.\" , explica Sorel Radu, Managing Partner eResearch Corp.

Platforma eMergency ofera marketerilor accesul la cea mai rapida reactie din partea consumatorilor. Principala caracteristica a acestui nou produs este feedback-ul de la consumatori in numai 24 de ore, daca acesti consumatori pot fi regasiti in categoria de varsta 18-45, din mediul urban. Incidenta acestui target in mediul online este de peste 75%, ceea ce ofera o reprezentativitate foarte buna.

eResearch Corp este o agentie de cercetare online care implementeaza in Romania metodologii de cercetare si analiza a datelor unice pe piata autohtona prin valoarea pe care o dau vocii consumatorilor. Compania se inscrie in trendul international de orientare catre cercetarea online in conditiile evolutiei in aceasta directie a activitatilor de business dar si a interactiunii sociale in general.

Sorel Radu, Managing Partner eResearch Corp, despre activitatea companiei: \"Din datele publicate in aceasta luna de ESOMAR rezulta ca eResearch Corp este deschizatorul de drum al pietei de online research din Romania, intrucat anul trecut ESOMAR nu a reusit sa identifice niciun player pe acest segment la noi in tara. [...] Am construit cel mai mare panel online din Romania care numara azi peste 40,000 de respondenti intr-o baza de date double opt-in, recrutata din mediul online. Ne bucuram de privilegiul acestui pionierat si ne punem la lucru toata inventivitatea in incercarea de a pune pe piata instrumente noi, adaptate mediului online, care este fara doar si poate, mediul in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului activ. \"

Pentru mai multe informatii puteti utiliza urmatoarea adresa de e-mail: ioana.barbu@webuzz.ro sau telefon: 0723 569 871. Va multumim !
Social Media
Vezi toate articolele autorului: eResearch Corp

Comentarii

Cauta

Categorii populare