Comunicate de Afaceri

eResearch Corp colaboreaza cu Internetics, pentru editia din 2010 a festivalului


eResearch devine anul acesta partener al festivalului de branding, marketing si advertising online Internetics 2010.

Cea de-a zecea editie va avea loc in aceasta toamna, inscrierile urmand sa se poata face incepand cu 1 septembrie si pana la 1 octombrie, online, la adresa www.internetics.ro. Anul acesta, pentru un plus de acuratete si pentru a imbunatati calitatea informatiilor oferite juriului, Internetics a incheiat un parteneriat cu eResearch Corp.

Participantii categoriei de concurs \"Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare\" vor fi invitati sa urmeze instructiunile organizatorilor pentru a permite colectarea datelor necesare pentru analiza pe care eResearch Corp o va oferi juriului Internetics.

eResearch Corp va folosi pentru colectarea datelor eXperience – instrumentul propriu de web usability, ce permite monitorizarea si analizarea complexa a satisfactiei vizitatorilor in raport cu site-urile monitorizate.

Sorel Radu, Managing Partner eResearch Corp: „Cred ca este important sa punem la dispozitia juriului un instrument impartial care judeca site-urile cu aceeasi masura, prin vocea celor care conteaza cel mai mult: userii acelui site. eXperience este un astfel de instrument de analiza la cald a experientei pe care vizitatorii site-ului au avut-o, si ne arata daca au reusit sa-si atinga scopul pe site si daca a fost o experienta utila si placuta. Cred ca acest instrument, ca de altfel si competitia in sine, vor contribui la cresterea importantei pe care publisherii online o vor acorda testarii usabilitatii site-urilor pe care le lanseaza, ceea ce ne va aduce un mediu online mai prietenos si mai placut.”


Jurizarea Internetics 2010 va avea loc in luna octombrie, urmand ca Gala de premiere si evenimentele din cadrul festivalului sa aiba loc in perioada 17-18 noiembrie. Structura competitiei si regulamentul ei raman neschimbate fata de editia precedenta. Site-ul www.internetics.ro va fi relansat cu un nou design odata cu inceperea inscrierilor.

Internetics se adreseaza agentiilor full service, de branding si interactive, diviziilor de online si shopurilor de design online. Festivalul pune accentul pe solutiile de comunicare oferite de agentii clientilor in contextul actual al pietei.

Internetics este un proiect initiat de Millenium Communications, fiind sustinut de Asociatia IAB Romania, in cadrul careia eResearch Corp este memebru, inca din 2007.

eResearch Corp este o agentie de cercetare online care implementeaza in Romania metodologii de cercetare si analiza a datelor unice pe piata autohtona prin valoarea pe care o dau vocii consumatorilor. Compania se inscrie in trendul international de orientare catre cercetarea online, in conditiile evolutiei in aceasta directie a activitatilor de business dar si a interactiunii sociale in general.

Pentru mai multe informatii despre proiect sau despre companie va rugam sa ne contactati la e-mail : ioana.barbu@webuzz.ro sau tel : 0723569871.Social Media
Vezi toate articolele autorului: eResearch Corp

Comentarii

Cauta

Categorii populare