Comunicate de Afaceri

Este mai avantajos sa fii model la studio in Bucuresti! Afla motivele!

Pe piata muncii din Romania a devenit foarte populara meseria de model de videochat sau, cum obisnuiesc unele persoane sa o numeasca, jobul de model online. Pentru societatea romaneasca videochatul inca este un subiect tabu, inconjurat de prejudecati si idei gresite inca de la baza. Multi nu stiu ca un model de videochat are libertatea de a incepe sau incheia o discutie care are loc EXCLUSIV ONLINE si ca exista posibilitatea de a face videochat NON ADULT care, fata de videochatul adult, interzice total nuditatea si orice expunere considerata de unii drept indecenta.

Astfel, multumita faptului ca multe doamne si domnisoare au inteles acest lucru si au trecut peste ideile preconcepute care descriu jobul de model de videochat ca imoral sau ilegal, cererea de locuri de munca pentru modele de videochat a explodat in ultimele luni.

Iti doresti sa alegi si tu aceasta meserie, de model de videochat? Daca raspunsul tau este da, ar fi bine sa afli cele 5 avantaje majore pentru un model care lucreaza alaturi de un studio de videochat profesionist, cum suntem noi, Studio DeLuxe.

Probabil ca iti imaginezi ca avantajele de a fi angajata la un studio de videochat sunt superioare fata de situatia in care ai face videochat pe cont propriu, ca model independent.

  1. Castiguri mult mai mari

 

Exista o notiune, KNOW-HOW (descrie ansamblul cunostintelor despre un domeniu, ideea de a stii cum sa faci ceva foarte bine), pe care un studio de videochat o stapaneste extrem de bine si te poate ajuta sa te indrepti spre o cariera stralucitoare, cu venituri foarte mari. Un studio de videochat legal asigura mediul de lucru optim pentru modelele sale si acest fapt le permite sa isi vada linistite de job, sa poata purta discutii interesante si pline de pozitivism cu admiratorii lor in mediul online. Pentru un model, legalitatea si conditiile excelente oferite de un studio de videochat se traduc prin castiguri uriase.

 

  1. Job 100% legal

Spuneam la punctul anterior de legalitatea unui studio. In timp ce este dificil pentru un model independent sa se ocupe si de propria firma sau PFA, sa isi ocupe timpul liber si asa putin, cu facturi si contabilitate de tot felul, pentru un studio totul este aranjat pe un fagas normal, ce tine deja de rutina. Un model independent trebuie sa se ocupe de toate, pe cand un model angajat la un studio de video chat nu are nici un stres, ba dimpotriva, vine la job cu zambetul pe buze, gata de o noua zi in care sa castige bani.

Studiourile legale platesc taxe si impozite catre statul roman, incheie contracte de munca cu modelele angajate si isi desfasoara activitatea conform legilor care reglementeaza activitatea de videochat.

  1. Training profesionist garantat, permanent

Ca model independent, trebuie sa afli pe cont propriu informatiile despre site-urile de videochat pe care lucrezi, sa iti petreci mult timp frunzarind documentatia care se schimba atat de des. Este important, nu-i asa, sa stii ce reguli s-au schimbat pe site-urile de pe urma carora castigi bani frumosi. Asta consuma timp, energie si de multe ori modelele, preocupate de jobul de zi cu zi, omit sa mai revada aceste informatii si se trezesc in situatia neplacuta de a avea conturile suspendate temporar sau inchise definitiv.

Marele avantaj al unui model de videochat angajat la un studio de video-chat, este trainingul profesionist asigurat gratuit si permanent de echipa alaturi de care lucreaza. Trainerii de videochat cunosc toate schimbarile produse in mediul online, in privinta fiecarui site de videochat pe care activeaza modelele angajate si le informeaza si pe acestea in timp real cu privire la ceea ce este permis sau, dimpotriva, interzis, si, pe termen lung, acest fapt le garanteaza intr-o mare proportie continuitatea conturilor de model pe site-urile respective.

Trainingul combate plafonarea care apare inevitabil. Trainerii sunt atenti la fiecare model in parte, observandu-le punctele forte si punctele slabe, facand reale eforturi pentru a aduce imbunatatiri acolo unde este cazul. De multe ori, fiind subiectivi fata de propria noastra persoana, putem sa nu observam anumite lipsuri si credem ca totul este in regula. Ei bine, prin training vei ajunge practic sa te cunosti tu, pe tine insati, mult mai bine si sa descoperi o cu totul realitate decat cea imaginata.

  1. Asistenta tehnica non-stop

 

Daca lucrezi in videochat de ceva timp, ai vazut ca se intampla sa nu ti se conecteze webcamul, sa nu iti porneasca uneori laptopul ori computerul sau sa nu poti conecta diverse jucarii sexuale la site-urile pe care lucrezi. Este neplacut, si, pe deasupra, aceste probleme tehnice contribuite foarte mult la scaderea incasarilor modelelor. Este greu pentru un model independent, chiar si cu experienta, sa gaseasca persoane avizate pentru a rezolva astfel de probleme si, de cele mai multe ori, sa apeleze la cineva din afara ar insemna sa dezvaluie cu ce se ocupa si, din pacate, se va lovi, din nou, de prejudecatile celor din jur.

 

Un model de videochat care lucreaza la studio scapa de stresul de mai sus. Beneficiaza non-stop de asistenta tehnica si, mai mult decat atat, ii cunoaste bine pe cei care se ocupa de remedierea problemelor deci dispare jena de a interactiona cu alte persoane pe partea tehnica.

 

Tot prin suportul tehnic, modelele sunt online 99% din timp fara probleme si se pot concentra pe jobul lor, pe castigarea tot mai multor bani.

  1. Locatii de lux

Majoritatea studiourilor de videochat din Bucuresti au sedii ultracentrale si luxoase, cu camere primitoare, amenajate cu bun-gust si dupa ultimele tendinte in materie de design interior. Ca model, vei putea lucra intr-un mediu deosebit de placut, in conditii excelente iar asta se va traduce prin castiguri din ce in ce mai mari.

Daca doresti sa te bucuri si tu de toate cele de mai sus, alatura-te echipei de profesionisti de la Studio DeLuxe. Suna la telefon 0759 451 365 sau trimite email pe office@studiodeluxe.ro. Poti sa ne scrii la acelasi numar, pe Whatsapp. Ne marim echipa si ne-ar face o deosebita placere sa te avem printre noi!

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BIZZU

Cauta

Categorii populare