Comunicate de Afaceri

Etichetele Meta

Ce sunt etichetele meta?

Meta etichetele sunt folosite pentru a rezuma informațiile unei pagini pentru crawlerele motoarelor de căutare. Aceste informații nu sunt direct vizibile pentru oamenii care vă vizitează site-ul web. Cele mai populare sunt meta cuvintele cheie și eticheta de descriere. Aceste metaetichete vor fi inserate în zona paginii dvs.

Cu câțiva ani în urmă, meta-etichetele erau instrumentul principal pentru optimizarea motoarelor de căutare și a existat o corelație directă între cuvintele cheie din metaetichetele și clasarea dvs. în rezultatele căutării. Cu toate acestea, algoritmii s-au îmbunătățit și astăzi importanța metadatelor scade pe zi ce trece.

Meta Descriere

Eticheta meta Description este o altă modalitate prin care puteți scrie o descriere a site-ului dvs., arătând astfel motoarele de căutare către temele și subiectele pentru care site-ul dvs. Web este relevant. Unele motoare de căutare (inclusiv Google) folosesc aceste meta descriere afișează un rezumat al listărilor pe pagina cu rezultatele căutării. Deci, dacă meta descrierile sunt bine scrise, este posibil să puteți atrage mai mult trafic pe site-ul dvs.

De exemplu, pentru site-ul de adopție de câini, eticheta meta Description ar putea fi cam așa:
<Meta Name=“Description“ Content=„Adoptarea unui câine salvează o viață și aduce bucurie casei tale. Tot ce trebuie să știi când te gândești să adopți un câine.”>

Cuvinte cheie meta

O posibilă utilizare a etichetelor Meta Cuvinte cheie este includerea unei liste de cuvinte cheie pe care le considerați relevante pentru paginile dvs. Motoarele de căutare majore nu vor ține cont de acest lucru, dar totuși este o șansă pentru dvs. de a vă sublinia cuvintele cheie țintă. Vă recomandăm să includeți ortografii alternative (sau chiar greșeli de ortografie comune ale cuvintelor dvs. cheie) în metaeticheta Cuvinte cheie. Ar putea fi un stimulent foarte mic pentru clasamentul motoarele de căutare, dar de ce să ratezi șansa?
de exemplu.
<Meta nume=„Cuvinte cheie“ Conținut=„adopție, adopție, câine, câini, cățel, canin, salvați o viață, animale fără adăpost“>

Meta Roboti

În această etichetă specificați paginile pe care NU doriți să fie accesate cu crawlere și indexate. Se întâmplă ca pe site-ul tău să ai conținut pe care trebuie să-l păstrezi acolo, dar nu vrei să fie indexat. Listarea acestor pagini în eticheta Meta Robots este o modalitate de a le exclude (cealaltă modalitate este prin utilizarea unui fișier robots.txt și, în general, aceasta este cea mai bună modalitate de a face acest lucru) de la indexare.
de exemplu.
<META NAME=„ROBOȚI” CONTENT=„NOINDEX, NOFOLLOW“>

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare