Comunicate de Afaceri

Fonduri de ten ideale in sezonul rece

Iarna supune la mari provocari doamnele si domnisoarele care isi doresc sa arate impecabil si depun eforturi considerabile, indeosebi de natura materiala, pentru a obtine un make-up de impact.

Obtinerea unui machiaj perfect depinde, inainte de toate, de calitatea produselor, insa un factor si mai importat se dovedeste a fi adaptarea acestora la tipul de ten, mai ales atunci cand vine vorba de alegerea si aplicarea fondului de ten.

Temperaturile ostile pot degrada aspectul impecabil si sanatos al pielii, cauzand, unori, leziuni din cauza deshidratarii si uscarii excesive a straturilor superioare, astfel ca trebuie sa va orientati catre un fond de ten cu o textura fluida, imbogatit cu minerale ce ajuta pielea sa isi pastreze supletea chiar si la temperaturi extreme si, nu in ultimul rand, sa fie eficient, pentru a nu necesita aplicarea a doua straturi, cauzand, in caz contrar, un efect de masca la contactul cu aerul rece.

Textura fondului de ten ideal pentru a fi purtat in sezonul rece trebuie sa fie fluida si versatila, pentru a permite o aplicare usoara, mai ales daca apelati la un fond de ten buildable. Tenurile uscate si cele sensibile se numara printre cele mai comune tipuri de ten amenintate de temperaturile neprietenoase, astfel ca femeilor ce se regasesc intr-una dintre aceste tipologii li se recomanda alegerea unor produse adecvate.

Prietenoase si atente cu sensibilitatile tenului uscat, fondurile de ten oferite de magazinul online Acado se remarca prin calitatea si eficienta produselor care nu doar ofera un aspect impecabil, dar au griija de tenurile terne si predispuse la deshidratare.

Tenurile uscate sunt vulnerabile in fata temperaturilor scazute, insa va puteti apara pielea prin aplicarea fondului de ten Anastasia Beverly Hills de la Acado, un produs extrem de gentil cu tenurile sensibile, care, pe langa calitatea si eficienta incontestabile, are incoporat si un factor de protectie ridicat, SPF 15, astfel ca se preteaza excelent tenurilor problematice aflate sub tratament dermatologic.

Mai mult, produsul este disponibil sub o paleta impresionanta de nuante care se adapteaza cu usurinta oricarei tonalitati., pentru a nu defini acele linii nedorite care subliniaza contrastul de nuante intre cea a tenului si cea a fondului de ten.

Iarna este recomandat sa va feriti pe cat posibil de fondurile de ten compacte, intrucat acestea vor investi machiajul cu un aspect de masca. In schimb, puteti obtine efectul scontat prin aplicarea unui fond de ten iluminator, care va acorda o nota naturala si fresh machiajului vostru.

Magazinul Acado si-a facut aprovizionarea pentru sezonul rece, astfel ca oricand sunteti in cautarea unui fond de ten iluminator, Acado va va oferi cele mai bune produse.

De fapt, recomandarea magazinului pentru cele care opteaza pentru un look girly si natural in sezonul rece este fondul de ten Ingrid Idealumi disponibil pe http://www.acado.ro/produs/fond-de-ten-ingrid-204/, un produs investit cu proprietati iluminatoare, care va face tenul sa arate mai radiant si mai sanatos. Desi iarna nu ne bucuram atat de mult de soare pe cat ne-am dori, trebuie, totusi, sa ne protejam pielea de agresiunile ce ii pot prejudicia aspectul, iar fondul de ten iluminator raspunde acestei nevoi, fiind imbogatit cu SPF 10.

De o ingrijire atenta trebuie sa se bucure, indeosebi, tenurile cu imperfectiuni, care au nevoie de produse eficiente de acoperire, fiindca, in traducere, aceasta eficienta este dobandita prin substante si pigmenti care se pot dovedi prea puternici pentru tenurile sensibile.

In consecinta, alegeti un produs eficient, care sa nu necesite repetarea stratului si care sa fie destinat in mod strict acoperirii imperfectiunilor. Coverul Dermacol Make-up se dovedeste o alegere inedita in cazul in care aspirati la o imagine perfecta in noaptea dintre ani, sau pur si simplu daca va aflati sub stricta supraveghere a medicului dermatolog.

Machiajul impecabil nu este conditionat de sezon si conditii meteo, ci de alegerea produselor adecvate tipului de ten. Temperaturile scazute pot avea un efect nefavorabil asupra pielii, mai ales a tenului, fapt pentru care fondul de ten trebuie ales cu grija, in conformitate cu textura si nevoile tipului de ten.

Acado, partenerul in materie de produse si recuzita de make-up, va sta la dispozitie cu cele mai potrivite fonduri de ten care redau stralucirea si sanatatea tenului dumneavoastra, mai ales in sezonul rece.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare