Comunicate de Afaceri

Frumusețea se sărbătorește la Ploiești Shopping City O săptămână de workshop-uri de stil în cadrul „Fashion & Beauty Week”

Workshop-uri despre stil și frumusețe pentru doamne, domnișoare și domni

Luni, marți și miercuri sunt zilele dedicate doamnelor și domnișoarelor, acestea având ocazia să participe la o serie de workshop-uri de hairstyling, fashion și make-up. Luni, Marigold va dezvălui „Cum să ne coafăm în funcție de ținută”, iar Centrul de Estetică Crin va oferi „Sfaturi pentru coafarea părului cu placa acasă”. Marți, Triumph va susține un workshop despre „Tendințe și sfaturi pentru costumele de baie, sezon 2017” și „Cum alegi modelul potrivit în funcție de forma corpului”. Marionnaud și Centrul de Estetică Crin vor prezenta miercuri „Tendințe 2017 și sfaturi pentru diferite tipuri de machiaj în funcție de momentul zilei în care este purtat”.

Joi este rândul domnilor pentru a fi răsfățați. AVON și Man’s Style Fashion vor susține un workshop interactiv în cadrul căruia vor prezenta trucuri și sfaturi de care toți bărbații ar trebui să știe când vine vorba despre rutina de îngrijire sau de alegerea costumului potrivit siluetei.

Vineri este vorba despre importanța activității fizice, așa că Tamara și Nico Fitness vor oferi în cadrul workshop-ului o serie de demonstrații de kangoo jumps și exerciții la trambulină.Fashion workshop susținut de Carmen Negoiță

Noile colecții au ajuns în magazine, așa că, în weekendul 18-19 martie, noile tendințe sunt dezvăluite. Recomandările pentru sezonul primăvară-vară 2017 vor fi prezentate în cadrul unei prezentări de modă. În plus, duminică, la ora 15:00, Carmen Negoiță va fi invitata specială și va susține un workshop de fashion. Tot în weekend, magazinul Sophia va fi prezent cu un stand de decorațiuni interioare.

Shop till you drop

Ploiești Shopping City lansează o nouă ediție a serialului devenit deja tradiție „Shop till you drop” și oferă în fiecare vineri, pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/PloiestiShoppingCity/?fref=ts, sfaturi și recomandări pentru sezonul primăvară-vară 2017. Carmen Negoiță și-a luat prietenii la shopping și alături de Gabriela Atanasov (sweetpaprika.ro) și Ștefan Hamza (stefanhamza.com) va prezenta cele mai în vogă stiluri în materie de modă, beauty, dar și sugestii pentru petrecerea timpului liber.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: The Public Advisors

Comentarii

Cauta

Categorii populare