Comunicate de Afaceri

Galeria Senso: magazin online dedicat lucrarilor de arta contemporana

Ce se poate cumpara din magazinul online al Galeriei Senso

Cei care cauta lucrari de arta pentru locuinta proprie, pentru birou sau pentru a oferi un cadou deosebit unui membru al familiei, unui prieten apropiat sau chiar unui partener de afaceri pot gasi in magazinul online al Galeriei Senso lucrari de arta contemporana care fac parte din categoriile: pictura, sculptura, grafica, arta decorativa si bijuterie.

Clientii magazinului de arta au la dispozitie aproape 280 de obiecte de arta, de la tablouri pictate in ulei sau in culori acrilice, pana la lucrari grafice in creion si sculpturi deosebite. Absolut toate gusturile pot fi satisfacute cu operele de arta puse la vanzare in magazinul Galeriei Senso, de la cele clasice si pana la cele mai abstracte.

In ceea ce priveste bijuteriile, doamnelor li se poate alege un cadou unicat din magazinul Galeriei Senso, precum un inel, o pereche de cercei nonconformisti, un pandantiv sau o bratara deosebita. Bijuteriile sunt realizate cu pietre precum ametist, onix, agata, coral, turcoaz si multe altele.

Care sunt preturile operelor puse la vanzare in acest magazin online de arta

Persoanele care doresc sa achizitioneze o opera de arta contemporana se vor bucura sa afle ca in acest magazin online de arta lucrarile sunt accesibile tuturor tipurilor de bugete. Bineinteles, se porneste de la premisa ca niciodata nu se va putea pune un pret corect pe o opera de arta, avand in vedere ca artistul pune o bucatica din sufletul sau in fiecare lucrare sau obiect creat.

Obiectul de arta cu cel mai ridicat pret din magazinul Galeriei Senso este o Corabie Spatiala, care are pretul de aproape 32.000 de lei. Autorul acestei lucrari de arta contemporana extrem de deosebita este sculptorul Costel Iacob, iar lucrarea este realizata folosind o tehnica mixta, din metal sau sticla. Obiectul poate reprezenta cadoul perfect pentru sine, care poate fi asezat intr-un birou pe masura sau poate fi oferit unui partener de afaceri important.

Cel mai mic pret in cadrul acestui magazin online de arta il au bijuteriile. De exemplu, un pandant poate fi achizitionat cu doar 133 de lei, iar brosele si cerceii au preturi care pornesc de la 200 de lei. Acestea sunt preturi extrem de accesibile, tinand cont ca bijuteriile sunt adevarate opere de arta in miniatura si sunt unice.

Tablourile si sculpturile pornesc de la preturi de aproape 1000 de lei si pot ajunge sa coste chiar si peste 10.000 de lei. Cei care isi permit sa achizitioneze lucrari de arta contemporana cu preturi mai mari trebuie sa priveasca achizitia ca pe o investitie, avand in vedere faptul ca valoarea operelor de arta creste odata cu trecerea timpului.

Galeria Senso – un magazin online de arta accesibil tuturor

Pe langa accesibilitatea din punct de vedere al preturilor, magazinul online de arta Senso este unul in care posibilii clienti pot naviga cu usurinta. Interfata este una extrem de prietenoasa cu userul. Astfel, obiectele de arta sunt grupate in cinci categorii principale: pictura, sculptura, grafica, arta decorativa si bijuterie. De asemenea, sortarea obiectelor pe pagina se poate face in functie de pret, de popularitate sau in functie de operele adaugate cel mai recent.

Operele de arta puse la vanzare in aceasta galerie de arta online din Romania pot fi filtrate si in functie de artisti. Galeria Senso sprijina mai mult de 40 de artisti romani, oferindu-le o platforma prin care isi pot face cunoscute operele de arta catre publicul larg.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Simona Relevici

Comentarii

Cauta

Categorii populare