Comunicate de Afaceri

Ghidul Începătorilor Pentru Crearea Unei Vitrine Digitale

Ghidul Începătorilor Pentru Crearea Unei Vitrine Digitale

Vânzarea produselor este una dintre cele mai bune modalități de a obține venituri pasive din blogul tău. Spre deosebire de alte metode de monetizare a blogului, cum ar fi reclamele, prin vânzarea de produse nu aveți neapărat nevoie de o bază de trafic uriașă pentru a obține un flux constant de venituri.

Personal, prefer să vând bunuri digitale în locul bunurilor fizice. Pentru că crearea și vânzarea de bunuri digitale sunt ușoare și convenabile. De exemplu, dacă ești un blogger ca mine, ai putea crea cu ușurință o carte digitală făcând ceea ce te pricepi cu adevărat : scriind. Sau, dacă ești programator, poți lansa un nou plugin/software sub numele tău de marcă, ceea ce nu ar fi deloc o sarcină obositoare.

Odată ce ați creat un produs, tot ce trebuie să faceți este să îl încărcați pe site-ul dvs. și să începeți să vindeți.

În această postare, voi explica tot ce trebuie să știți despre începerea unei vitrine digitale.

 

Crearea Unui Magazin Dedicat Versus Integrarea Unui Magazin Cu Site-Ul Sau Blogul Dvs. Actual

Când intenționați să creați o vitrină digitală, probabil că una dintre primele întrebări pe care vi le veți pune este cum ar trebui să creați un magazin, fie prin crearea unui magazin pe un domeniu separat, fie prin integrarea unui magazin cu blogul dvs. actual.

Crearea unui domeniu separat pentru vitrina dvs. vă permite să îl marcați în mod unic și independent de oricare dintre site-urile dvs. web existente. Cu toate acestea, principalul dezavantaj al acestei abordări este că va trebui să creșteți o bază de clienți de la zero pentru magazin.

De fapt, dacă ați crescut deja o bază masivă de urmăritori pentru blogul sau site-ul dvs. web, integrarea unui magazin digital cu acesta ar fi o alegere convenabilă în ceea ce privește promovarea.

Crearea Unei Vitrine

Începeți Cu Instalarea Easy Digital Downloads

 

Cu toate tehnologiile disponibile astăzi pe piață, crearea unui magazin nu este deloc o bătaie de cap. Pentru WordPress, tot ce trebuie să faceți este să instalați un plugin gratuit pentru magazin digital, cum ar fi Easy Digital Downloads și să lansați primul dvs. produs spre vânzare.

Deși există o mulțime de pluginuri de comerț electronic pe piață, cum ar fi WooCommerce, EDD iese în evidență față de restul, deoarece a fost creat special pentru crearea unui magazin digital . Așa că nu găsiți opțiuni inutile atunci când vă listați produsele în magazin.

În plus, puteți găsi cu ușurință multe pluginuri suplimentare utile care ar putea extinde funcțiile magazinului dvs. digital.

Alege Tema Potrivită

Una dintre problemele cu lansarea unei vitrine cu EDD sau orice alte plugin-uri populare de comerț electronic este că nu toate temele ar accepta aceste plugin-uri.

Din acest motiv, va trebui să găsiți o temă potrivită care să accepte pluginul dvs. de comerț electronic preferat; în acest caz, pluginul EDD.

Deși alegerea unei teme acceptate EDD nu ar fi o problemă atunci când lansați un magazin nou-nouț, este posibil să nu doriți să vă schimbați tema actuală a blogului dvs. stabilit doar de dragul integrării unei vitrine cu acesta.

Deci, dacă integrați un magazin cu blogul dvs. stabilit, va trebui să verificați dacă tema actuală acceptă pluginul.

Dacă tema dvs. o acceptă, puteți pur și simplu să începeți o nouă pagină și să începeți să adăugați produsele pe ea. Dacă nu, va trebui să o înlocuiți cu o temă acceptată.

Dar, ce se întâmplă dacă îți place tema actuală și nu ești interesat să o schimbi?

În loc să schimbați întreaga temă, adăugați pur și simplu un subdomeniu, instalați WordPress pe acesta și găsiți o temă potrivită care funcționează bine cu vitrina dvs.

 

Olam – Tema Descărcări digitale ușoare ar putea fi o alegere bună, deoarece este creată special pentru a crea o vitrină digitală. Cel mai bine, Olam este compatibil cu unele dintre cele mai populare extensii EDD, cum ar fi comisioane, trimiteri de front-end, liste de dorințe etc., astfel încât compatibilitatea nu ar fi o problemă.

Alegeți Pluginurile De Supliment Adecvate

Când creați o vitrină nouă, cel mai probabil va trebui să extindeți funcțiile site-ului dvs. Puteți găsi o mulțime de pluginuri EDD diferite pentru asta. Tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginurile de supliment potrivite care se potrivesc nevoilor dvs.

Mai jos sunt câteva plugin-uri populare pentru un magazin digital.

  • Descărcări gratuite : Oferirea de descărcări gratuite este una dintre cele mai bune strategii de marketing pentru a atrage mulți clienți potențiali pentru magazinul dvs. digital. Pur și simplu cereți utilizatorilor să introducă adresa lor de e-mail; puteți trimite un link de descărcare la e-mailul lor. De asemenea, include urmărirea completă a achizițiilor și integrarea automată cu diverse instrumente de marketing prin e-mail.
  • Facturi : extensia Facturi le permite clienților dvs. să creeze cu ușurință facturi bazate pe HTML pe care apoi le pot imprima și utiliza pentru a se conforma cu TVA.
  • Stripe : Aceasta este una dintre cele mai populare extensii EDD. Vă permite să acceptați plata cu cardul de credit prin contul Stripe. Deși Stripe este o poartă de plată populară, nu trebuie neapărat să-l respectați dacă nu aveți deja un cont. De fapt, ca alternativă, puteți găsi tone de gateway-uri de plată acceptate pe EDD .
  • Trimiteri de front-end : dacă intenționați să lansați mai multe produse pe blogul dvs., sunt șanse să aveți nevoie de acest plugin premium. Vă ajută să transformați cu ușurință site-ul dvs. alimentat de EDD într-o piață cu funcții complete.

Vanzarea De Produse Digitale – Practici Recomandate

#1: Designul Contează

Deși vindeți bunuri tangibile în magazinul dvs., prezentarea produselor și designul general al magazinului dvs. sunt esențiale pentru stimularea vânzărilor. Dacă vindeți cărți electronice, creați coperți concepute profesional pentru fiecare dintre cărțile dvs. electronice. Dacă lansați un plugin sau un software, poate fi necesar să afișați capturi de ecran ale acestuia pentru a atrage clienții să facă o achiziție.

#2: Concentrați-Vă Pe Vânzare Pentru Clienții Repetați

Știați că este mai ușor să vindeți unui client existent decât unuia nou? De fapt, studiile arată că probabilitatea de a vinde unui client existent este de 60-70%, în timp ce a vinde unui nou prospect este de 5-20%.

Așadar, dacă vă concentrați foarte mult pe achiziționarea de noi clienți în timp ce subestimați importanța vânzării clienților existenți, sunt șanse să lăsați mulți bani pe masă.

Cum ați contacta clienții existenți?

  • Segmentați lista de e-mail cu clienții existenți : dacă nu ați început o listă de e-mail, vă recomandăm să o începeți. Odată ce ați creat o listă, segmentați clienții existenți într-un grup distinct și începeți să trimiteți e-mailuri personalizate care vizează în mod special pe aceștia, ceea ce crește probabilitatea unei achiziții repetate
  • Remarketing : remarketingul este o metodă de publicitate rentabilă care vă permite să afișați anunțuri personalizate care vizează o anumită categorie de persoane care sunt fie clienți existenți, fie clienți potențiali care și-au arătat recent interesul pentru produsele dvs.

#3: Configurați-Vă Programul De Afiliere

Există multe programe de afiliere auto-găzduite care vă permit să configurați cu ușurință un program de afiliere pentru magazinul dvs. Cu toate acestea, agenții de marketing precum Syed Balki sugerează să nu folosiți o platformă afiliată auto-găzduită, mai ales dacă al dvs. este un magazin nou.

Se datorează faptului că compararea cu o platformă afiliată de auto-găzduire a unui sistem terță parte oferă o urmărire și o detectare mai bună a fraudelor. În plus, atunci când vă alăturați unei rețele mari de afiliați, cum ar fi „Commission Junction” sau ShareASale, afacerea dvs. obține mai multă expunere, ceea ce probabil aduce mai mulți afiliați.

Este Randul Tau

Ați lansat vreodată o vitrină digitală? Împărtășiți-vă gândurile și experiența cu noi comentând mai jos.

AllmaDesign vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare site-uri prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri weboptimizare SEO și promovare onlinedesign grafic și identitate companiegăzduire web și înregistrare nume de domenii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: AllmaDesign

Comentarii

Cauta

Categorii populare