Comunicate de Afaceri

GSP.ro a lansat Shop.Gsp.ro - un magazin online dezvoltat de Sellerator si dedicat pasionatilor de sport din Romania

“GSP a ales platforma Sellerator pentru a oferi cititorilor sai un shop online modern si fara nici un semn de intrebare in privinta securitatii. Parteneriatul este pe termen lung, prima faza fiind trecuta in termeni profesionisti suta la suta\" a declarat Augustin Roman, director general Gazeta Online.

Cu o interfata prietenoasa si optiune simpla si securizata de plata online, Shop.Gsp.ro pune la dispozitia vizitatorilor sai DVD-uri cu derby-uri care au marcat istoria fotbalului, cu performante memorabile inregistrate de romani la Olimpiade, documentare despre personalitati remarcabile, dar si colectii de carti dedicate sportului si abonamente la ziarul Gazeta Sporturilor, cel mai vandut ziar de sport din Romania.

Printre titlurile gazduite de Shop.Gsp.ro se numara “Nadia\", primul volum al integralei Ioan Chirila, \"Inimi la Beijing\" si \"Supersteaua\" volumele 1 si 2.

Shop.GSP.ro a fost dezvoltat de Sellerator, prima platforma din Romania de servicii e-commerce integrate, fondata in parteneriat de F5, compania de web a grupului Realitatea-Catavencu, si Kondiment, care ofera seturi de solutii personalizate tuturor celor care doresc sa-si extinda afacerea sau sa realizeze noi proiecte in mediul online.

GSP.ro constituie varianta online a ziarului Gazeta Sporturilor si, totodata, cel mai citit website de sport din Romania.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare