Comunicate de Afaceri

Humanity Calls si eBay lanseaza prima campanie online de strangere de fonduri pentru a sprijini miscarea ecologica

Campania Ziua Pamantului lansata de eBay se adreseaza tuturor organizatiilor nonprofit care au in atentie mediul sau care se ocupa de chestiuni ca schimbarile de clima, conservarea, reciclarea, innoirea resurselor de energie, poluarea si altele. Campania va incepe pe 22 aprilie si se va incheia pe 22 iunie 2010. Alte campanii viitoare de strangeri de fonduri din partea Humanity Calls vor avea in vizor probleme globale ca sanatatea, educatia, saracia si drepturile omului. Organizatiilor nonprofit nu li se percep taxe pentru a se alatura la Humanity Calls.
Romania a contribuit deja la acest proiect prin dezvoltarea pro bono a aplicatiei software de catre REEA srl Tirgu Mures .
“Humanity Calls foloseste mediile sociale online pentru a uni o comunitatile globale online si de afaceri care si-au luat angajamentul de a imbunatati lucrurile,” a spus Ron Bouganim, Director, Humanity Calls. “Noi incurajam toate organizatiile nonprofit sa ia parte la fondul comun de donatori si sustinatori participand la campaniile noastre.”

Cum functioneaza campania

- ONG-urile se inscriu la Humanity Calls pentru a participa la campanie.

- Odata campania inceputa, ONG-urile vor lua contact cu sustinatorii lor cerandu-le votul. Humanity Calls ofera ONG-urilor instrumente ajutatoare ca e-mail copy, gadgeturi incorporabile, Twitter copy, etc.
- Persoanele care raspund cererilor de vot ale ONG-urilor intra pe Humanity Calls si se logheaza pentru a-si da primul vot. Ele pot castiga mai multe voturi informandu-si prietenii de pe Twitter si Facebook.

- Donatia de bani aduce cele mai multe voturi persoanelor sustinatoare, pe care ele le pot cheltui la randul lor pe cele mai merituoase ONG-uri. Astfel, fondul total disponibil pentru toti castigatorii nonprofit creste exponential!

- Chiar si ONG-urile care nu ajung in top vor beneficia direct de Humanity Calls stimuland donatiile directe catre ONG-uri, o alta cale ca persoanele sustinatoare sa obtina voturi.
- La sfarsitul campaniei organizatiile cele mai votate vor imparti fondurile stranse.
Sprijinind Humanity Calls ca program filantropic, companiile pot angaja si implica in program o intreaga comunitate, incluzand clienti, angajati si actionari. Pentru mai multe informatii despre Humanity Calls sau despre cum sa devii sponsor, vizitati www.humanitycalls.org.

Despre Humanity Calls:

Humanity Calls este primul site web din lume pentru campanii de strangeri de fonduri conceput sa reuneasca organizatii nonprofit, companii si persoane interesate de chestiuni globale ca mediu, sanatate, educatie, saracie si drepturile omului.
La stimularea strangerii de fonduri se folosesc tehnicile crowd sourcing, social networking si game mechanics pentru a creste suma totala acordata diverselor organizatii nonprofit in decursul fiecarei campanii Humanity Calls.
ONG-urile primesc 100% din toate donatiile colectate de Humanity Calls in timpul unei campanii (minus taxa de procesare catre terti). Humanity Calls este o organizatie nonprofit inregistrata 501(c)3 care se sustine singura printr-o combinatie de donatii individuale directe si sponsorizari din partea unor companii. Humanity Calls este efortul colectiv al unei echipe de voluntari care acopera tot globul. A fost infiintat din dorinta de a avea un impact pozitiv asupra lumii creand un nou model de implicare a lumii in procesul de imbunatatire a vietii.

REEA
Piata Republicii 41, Tirgu-Mures
Jud. Mures
540110
Tel: 0265-264856
office@reea.net
www.reea.net
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Reea

Comentarii

Cauta

Categorii populare