Comunicate de Afaceri

Iata de ce trebuie sa incerci si tu o masa sampling!

Te-ai plictisit de tot ce ai incercat pana acum pentru cresterea vizibilitatii? Alege sa folosesti si o masa sampling

Te-ai gandit vreodata pana acum ca un instrument precum masa sampling care este amplasata unde trebuie in cadrul unui eveniment iti poate aduce vizibilitatea in fata publicului tau tinta? Pozitionarea unui astfel de produs in locul si la timpul potrivit va fi ca un ajutor care iti va adcue doar beneficii pentru afacerea ta si la cel mai inalt nivel. Nu e de mirare ca popularitatea acestor produse a crescut semnificativ in ultimii ani, specialistii au realizat potentialul si profita de acesta.
masa sampling
Personalizarea unui stand vine la pachet cu achizitionarea acestuia, iar procesul este unul care se face prin autocolant printat, deci care va fi laminat si aplicat pe toata lungimea si central. Procesul de laminare este unul foarte important si care are loc datorita faptului ca printul nu se va distruge in timp sau din cauza zgarieturilor, rezultatul fiind o protectie superioara. Suprafata si dimensiunea se va face in functie de dorintele dvs., asadar inainte de a achiziona o masa sampling, veti fi contactat de catre echipa Marele Print.

Rezultate favorabile intr-un timp scurt!

Masa sampling este un sistem expozitional care este usor de transportat, fiind ideala pentru interior, dar si pentru exterior si de nelipsit in campaniile de promovare. Poate fi folosita pentru orice fel de proiecte, precum activitati de sampling, pentru informare, demonstratii etc. Fara sa stai pe ganduri, nu uita ca o masa sampling confera vizibilitate, ceea ce o transforma in produsul publicitar ideal pentru a atrage atentia oricui de la departare. Fiind mici si portabile, aceste instrumente pot fi mutate oriunde si oricand, cu minimum de efort. Vezi detalii de la Marele Print: https://www.mareleprint.ro/solutii/sisteme-de-expunere-signalistica/sisteme-expozitionale/masa-de-samplig/

Fiind un instrument premium in categoria sistemelor expozitionale, masa sampling va completa cum nu se poate mai bine standul tau de prezentare in cadrul expozitiilor la care participi, in interiorul sau in afara magazinului pe care il detii sau la prezentarile pe care le ai de facut. Cu un buget mic poti face mult mai multe si te poti bucura de rezultate mai mari care te vor satisface.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare