Comunicate de Afaceri

Idei de promovare afaceri sub 500 lei

De altfel, pentru astfel de campanii ar trebui sa fie extrem de generos, lucru pe care probabil nu ti-l permiti dat fiind conditia actuala mondiala.

Exista totusi si cateva modalitati mult mai accesibile prin care poti pune la punct cateva campanii de promovare pentru afacerea ta, ce s-ar putea dovedi destul de eficiente sau chiar cele mai eficiente. In mod cert, nimeni nu-ti poate asigura anumite cote de castig in urma unei campanii de promovare insa, in mod cert nu vei avea de castigat daca stagnezi si daca lasi lucrurile sa se desfasoare de la tine, cu zero investitii in promovare. Iata asadar cateva idei economice de promovare.

Idei de promovare afaceri sub 500 lei

  • Inscrierea intr-un director de firme

Una dintre cele mai simple idei de promovare de care poti beneficia intr-un termen extrem de scurt, e sa-ti listezi afacerea intr-un director de firme. Oamenii sunt din ce in ce mai precauti asa ca vor sa aiba siguranta ca atunci cand vor apela la serviciile unei firme, vor beneficia intr-adevar de acestea. Dincolo de siguranta si de respectul pe care trebuie sa-l aloci viitorilor clienti, aceasta inscriere intr-un director iti poate reda profesionalismul si le va spori increderea fata de profilul afacerii tale.

Daca magazinul/societatea ta nu beneficiaza deja de o pagina web, acesta este un nou punct de start. Bineinteles, indicat e sa apelezi la un domeniu care sa poarte numele afacerii tale, unde-ti poti promova produsele si o serie extra de materiale care sa te ajute ca afacerea ta sa beneficieze de mai multa vizibilitate. Costurile crearii propriu zise ale unui site nu sunt foarte mari, la fel ca si sustinerea acestuia. Insa daca nu ai cunostinte despre cum functioneaza lucrurile, poti avea nevoie de un mic ajutor in care sa investesti suplimentar.

  • Angajarea unui creator de continut

Un creator de continut cu experienta sau un freelancer, poate face adevarate minuni cu afacerea ta. Poti stabili un anumit target de materiale pe luna astfel incat sa te incadrezi in buget si acesta sa se ocupe de crearea de continut pentru pagina ta si/sau de promovarea acesteia in mediul online.

Chiar si cateva postari de succes sau scurte si coincise, pot atrage clientii sa revina la tine de fiecare data.

  • Sedinte foto de specialitate

E adevarat ca o fotografie poate “cantari” mult mai mult decat 1000 de cuvinte. Si, cu cat fotografiile sunt de o calitate mai buna, cu atat si clientii pot fi mai atrasi de produsele sau serviciile pe care le oferi.

Din nou, daca simti ca domeniul te depaseste si, intr-adevar, necesita foarte multe implicatii si timp, poti apela deopotriva la un specialist axat pe fotografii de produs care sa-ti ofere materiale de calitate, profesionale, care sa reprezinte pe deplin deviza brandului.

O sedinta foto poate avea costuri mai mici sau mai mari, in functie de cerintele fotografului la care apelezi si de experienta acestuia.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: login promotion srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare