Comunicate de Afaceri

ilBambino a lansat noi modele de port bebe-uri prin care doreste sa le ofere parintilor un mod usor si comod de a-i transporta

Port bebeurile au aparut din necesitatea parintilor de a-si transporta copilul cu ei peste tot. La plimbare sau la cumparaturi, port bebeurile le ofera deplina siguranta celor mici. Intr-un port bebe, pozitia copilului dumneavoastra este fireasca si foarte comoda. Un port bebe trebuie sa fie foarte confortabil, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru copilul dumneavoastra, facand astfel din plimbare una placuta pentru ambele parti.
Comoditate si siguranta, ambele sub un singur nume: port bebeurile de la IlBambino
In ultimii ani, piata a fost invadata de o multime de produse de acest tip, care pot fi folosite cu succes inca din primele saptamani de viata. Port bebeurile moderne sunt adaptarile ergonomice ale mamelor care, de-a lungul timpului, si-au purtat cu ele bebelusii peste tot. Utilitatea unui portbebe pe care il puteti cumpara de aici https://www.ilbambino.ro/cosulete-si-portbebeuri/ este recunoscuta la nivel mondial, iar urmatoarele aspecte sunt cele care definesc port bebeurile:
• Sunt foarte usor de purtat si totodata sanatoase pentru copilul dumneavoastra, pozitia lui fiind confortabila, permitandu-i astfel sa se dezvolte armonios
• Greutatea este bine repartizata pe umeri si talie, fiind astfel un sistem de purtare excelent chiar si pentru cei care au probleme cu spatele
• Daca in carucior copilul dumneavoastra se poate simti abandonat si singur, in fata multitudinii de imagini si zgomote noi, in port bebe acesta se simte in siguranta, aflandu-se la sanul parintelui.
IlBambino vine in sprijinul parintilor cu o gama variata de port bebeuri. Cu trei pozitii de transport si un design ergonomic, port bebeurile sunt accesoriile preferate atat pentru adulti, cat si pentru copii. Accesand catalogul online IlBambino, gasiti varietate in modele si coloristica, cu preturi pentru toate buzunarele. Ce tip de port bebe achizitionati pentru plimbarea copilului dumneavoastra?
Despre IlBambino
IlBambino este un magazin online destinat tuturor parintilor, cu preturi accesibile pentru toate produsele. Categoriile de produse pe care le puteti gasi pe platforma online sunt: la plimbare, camera copilului, la masa, hainute copii, igiena si sanatate, joaca si activitati, gradinita si scoala, siguranta si protectie, gravide si mamici, in functie de producatorul pe care il doriti.
Comanda se face prin e-mail, la adresa office@ilbambino.ro, sau la unul dintre numerele de telefon disponibile: 0732754171, 0746332032 sau 0767512137. Intervalul in care puteti comanda produsul dorit este deluni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:30.
Livrarea produselor se face prin serviciul de curierat rapid, iar termenul de livrare este de 24-48 de ore. Pentru comenzile care depasesc 150 de lei in Bucuresi si 400 de lei in tara, livrarea este gratuita, iar pentru cele mai mici este de 19 lei in Bucuresti si de 23 de lei in afara Capitalei.
###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare