Comunicate de Afaceri

Industrie Mica Prahova SA sustine ROADPOLSafetyDays prin campania Ai grija cum conduci!

În perioada 16-23 septembrie 2020, societatea va derula o campanie online prin blogul Drumul in siguranta și pagina de Facebook a acestuia. Campania cu numele Ai grija cum conduci! va consta în publicarea de articole si infografice pe teme precum viteza, conducerea preventiva, neatentia la volan, dar si statistici privind accidentele rutiere care vor fi difuzate zilnic sub hashtagul #Aigrijacumconduci.     

Scopul declarat al aceste campanii este constientizarea necesitatii unei implicari mai mari la nivel local si national in domeniul sigurantei rutiere, Romania continuand să fie tara cu cel mai mare numar de decese provocate de evenimente rutiere din Uniunea Europeana.

Industrie Mica Prahova S.A. activeaza in domeniul semnalizarii orizontale si verticale din anul 1990. Aceasta si-a confirmat preocuparea constanta pentru imbunatatirea sigurantei rutiere in Romania prin semnarea in anul 2013 a Cartei Europene a Sigurantei Rutiere si crearea primului blog de companie in domeniul sigurantei rutiere din Romania, Drumul in siguranta (www.blog.industriemica.ro).           

ROADPOLSafetyDays este sustinut de catre toate cele 30 de state membre ROADPOL si de catre un numar din ce in ce mai mare de branduri recunoscute, iar organizatiile specializate in domeniul sigurantei rutiere s-au angajat sa conlucreze cu ROADPOL pentru promovarea proiectului cat mai mult posibil.

###

 

Pentru informatii suplimentare:

 

Iulia-Mihaela Matres

Specialist relatii publice

MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

Industrie Mica Prahova SA

 

Telefon: 0244 – 543 515

Fax:       0244 – 543 606

E-mail:iulia.matres@industriemica.ro                                                                                                                                                                                                    

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Cauta

Categorii populare