Comunicate de Afaceri

Informatii si intrebuintari ale proiectoare LED

Tehnologia din cadrul proietoarelor led

Acronimul “led” provine din sintagma englezeasca “light-emitting diode” si inseamna de fapt dioda semiconductoare cu proprietatea de a emite lumina cu polarizare directa.
proiectoare led
In sensul larg un astfel de bec reprezinta de fapt o sursa luminoasa de intensitate mica si este folosit in principal pentru indicatoarele luminoase ale device-urilor. In ultimii ani insa aceasta tehnologie a luat forma mai multor dispozitive de iluminat precum: benzi, tuburi sau proiectoare led.

Avantaje bine cunoscute ale proiectoare LED

  • Marea majoritate a oamenilor sunt speriati la gandul ca atunci cand isi monteaza un panou care sa ofere lumina in curte, acesta va consumea extrem de mult. Ideea este ca panourile LED, prin noua generatie de LED consuma de pana la 50% mai putin decat restul sistemelor de iluminat vechi. Tehnologia noua pe care proiectoarele LED de la led-concept o folosesc nu mai are nevoie de timpi de incalzire, deci panourile LED se aprind instant.
  • La fel, datorita tehnologiei noua, lumina acestor proiectoare led este neintrerupta si puternica si cu siguranta nu va deranja vederea.
  • Aceasta tehnologie noua de la proiectoarele LED de pe led-concept.ro nu contine raze UV sau infrarosii si bineinteles nu emit caldura, deci practic protejeaza mediul inconjurator.
  • Durabilitatea ridicata pe care acestea o au este un factor deosebit de important. Astfel, costurile pentru inlocuirea periodica a acestora nu va mai exista, aducand o economie in plus.

De unde sa cumperi aceste sisteme de iluminat?

Oricine doreste un iluminat extrem de bun si de puternic, cu o durata de viata mare si foarte economic, atat in casa, cat si afara, in spatiile exterioare (gradina sau terasa) fara a trai cu grija consumului si a facturii la curentul electric, trebuie sa intre pe www.led-concept.ro pentru a comanda online proiectoare LED la cele mai mici preturi din online.

Led-Concept va ofera de asemenea certificate de garantie si de conformitate la orice produse achizitionat.

Puteti face comenzi si la numarul de telefon 0760919116 sau pe email la adresa comenzi@led-concept.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare