Comunicate de Afaceri

Intra in echipa de la Cota 2 pentru a primi biletul zilei castigator

Jucati biletul zilei la o casa de pariuri de incredere care se bucura de aprecierea tuturor jucatorilor. Pentru a realiza un bilet corect din toate punctele de vedere trebuie sa fiti atenti la mai multe aspecte.Nu trebuie sa jucati la cote foarte mici dar nici foarte mari pe termen lung.Uneori este bine ca acestea sa oscileze in functie de evenimentele disponibile.

Nu merita sa faceti pariuri cu un grad foarte ridicat de risc pentru ca aveti sanse mici de castig. In general biletele care au cote intre 1.40-2.00 sunt cele mai bune. Totusi, unii pariori decid sa joace doar la cote mari pentru ca acestia sunt de parere ca daca nu risca nu merita sa joace.

Totul depinde de decizia finala a fiecarui jucator in parte. Fie ca aveti bilete single sau multiple este bine de stiut ca biletul trebuie sa contina un maxim de 4-5 meciuri.Daca urmariti statistica o sa vedeti ca sunt mult mai multe bilete castigatoare daca au mai putine meciuri. Ideal este sa obtineti profit cu fiecare bilet, chiar daca este vorba de sume mici tot profit se numeste.

Biletul zilei-un bilet foarte bine analizat

Accesati site-ul online cota2.ro si jucati biletul zilei in mod cat mai intelept. Suma pe care o puneti in joc trebuie sa se integreze in bugetul propriu.Nu este bine sa va imprumutati pentru a paria pentru ca s-ar putea sa nu aveti noroc si sa nu mai puteti returna banii in timp util.Este foarte important sa tineti cont de dificultatea biletului si de cota finala. Daca credeti in sansele de reusita, mariti miza, dar in caz contrar, nu jucati pe sume mari de bani. 

Biletul zilei-contin evenimente selecte

Daca vreti sa castigati des cu biletul zilei evitati eventualele surprize. Alegeti sa pariati pe echipele care au rezultate constante si evitati-le pe cele care au evolutii oscilante.Daca din 10 meciuri jucate de o echipa a apartut la un moment dat o surpriza neasteptata care a dat totul peste cap, nu va puneti prea mare incredere in castig.

Jucatorii care fac greseli repetate nu mai prezinta nici un interes pentru pariorii experimentati.Nu fiti naivi si nu pariati in continuare pe acea echipa doar pentru ca este favorita dumneavoastra.Desigur ca puteti spera ca lucrurile sa se indrepte insa sunt sanse destul de scazute ca in etapa urmatoare sa joace mai bine.

Este important sa nu va avantati catre meciurile din campionate mondiale ci mai bine sa optati pentru cele din campionate ceva mai mici. Echipele care joaca bine aproape mereu merita o cota destul de buna la victorie.

Tineti cont si de conditiile meteo in care se desfasoara un meci pentru ca acestea pot avea o influenta decisiva asupra jucatorilor. Daca un meci se joaca pe o ploaie torentiala sau o caldura greu de suportat s-ar putea ca rezultatele obtinute sa fie intocmai cele asteptate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare