Comunicate de Afaceri

Inveseleste aspectul dormitorului cu aceste lenjerii de pat 3D

Chiar daca iarna s-a instalat complet asupra tarii noastre, asta nu inseamna ca nu putem sa aducem un strop de vara in casele noastre. Aceste lenjerii de pat 3D sunt asternuturile de care ai nevoie in aceasta perioada mohorata in care natura a inghetat si la fel si noi.

Cumpara 2 lenjerii de pat 3D si platesti doar 1!

Seturile de lenjerii de pat 3D sunt ca o gura de aer proaspat venita la momentul potrivit. Aspectul plin de culori si design-ul mirific iti vor incanta simtul optic si te vor transpune direct in vacanta. Fiecare model este confectionat in asa fel incat sa fie autentic si de neinlocuit. Exista o lenjerie 3D pentru fiecare preferinta. De exemplu, poate tu iti doresti o lenjerie de pat in culori deschise si pastelate care sa aiba ilustrata pe aceasta un peisaj din natura cu flori. Dar poate partenerul tau nu apreciaza atat de mult aceste nuante si iti doreste o lenjerie 3D care sa aiba un design mai serios, in nuante mai inchise.
lenjerii de pat 3d
Exact pentru astfel de situatii la Patone exista lenjerii de pat 3D care intra la promotii. Cum aminteam anterior, cumperi o lenjerie si a doua o primesti gratis. Astfel, vei putea sa te bucuri si tu, si partenerul tau. In plus, oferta se aplica si la multiplu de doi. Astfel, daca familia este mai mare si aveti si copii, te vei putea bucura de reducere aplicata si pentru lenjeriilor lor.Cei mici adora aceste seturi de lenjerii de pat 3D pentru ca sunt colorate, nu transpira in ele si sunt placute la atingere.

Din ce sunt confectionate aceste lenjerii?

Seturile de lenjerii de pat 3D sunt confectionate din bumbac satinat, fiind produse romanesti fabricate la Pucioasa. In Romania, mai exact la Pucioasa, exista cea mai mare fabrica de textile unde produsele sunt autentic romanesti. Vei observa ca acestea se diferentiaza de celelalte lenjerii prin aspectul inedit pe care il ofera, dar si prin calitatea si rezistenta materialului din compozitie. Astfel ca daca vrei sa intri in posesia unor astfel de lenjerii, te invitam sa accesezi site-ul patone.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare