Comunicate de Afaceri

Karpaten.ro acorda o reducere de pana la 15% pentru cei hotarati sa faca rezervare la hotel in statiunea Sunny Beach

Agentia online de turism Karpaten.ro acorda reduceri de early booking pentru cei care fac rezervare online la un hotel din Sunny Beach pana pe data de 30 Aprilie sau 1 Mai. Multe dintre cele 29 de locatii disponibile de 3, 4 si 5 stele beneficiaza de ofertele de early booking , printre care si hotelul Planeta din statiunea Sunny Beach.

Cei care nu considera litoralul romanesc atractiv pot trece la vecini, la bulgari, unde sezonul estival este putin mai lung si unde serviciile sunt de o calitate exceptionala, iar zona respectiva din Marea Neagra, foarte curata. Statiunea Suny Beach este o destinatie numai buna, fiind destul de mare si avand un parc de distractii perfect pentru cei care se plictisesc repede, dar si pentru cei care vor sa se distreze la maxim. Plaja este la o distanta medie de numai 5 minute de mers pe jos.

Ofertele de pret si cazare din Sunny Beach acordate pe Karpaten.ro

30 Aprilie este ultima zi in care majoritatea optiunilor de hotel situat in statiunea Sunny Beach, cu acces pe acest link https://www.karpaten.ro/oferte-vacante-sejururi/sunny-beach/ , prezinta reduceri. Hotelul Sun Palace, insa, are oferta de early booking valabila pana la finalul lunii Mai. Cunoscutele hoteluri Planeta si Evrika Beach Club din Sunny Beach, ambele de 4 stele, se regasesc si ele in portofoliul de destinatii de la Karpaten.ro.

Cazarea este de tip all inclusive:

· atat la camerele tip studio

· cat si la camerele duble cu vedere la gradina

· pentru camerele duble cu vedere la piscina

· pentru camerele duble care au vedere la mare

· ori pentru camerele duble pozitionate cu vedere la parcul de distractii

Preturile pornesc de la 18 euro de persoana pe noapte, si variaza foarte mult in functie de numarul de stele ale hotelului, configuratia camerei si de numarul de persoane cazate (majore, minore). Toate ofertele si reducerile implicite, altele decat reducerile generale de early booking, se pot studia pe Karpaten.ro.

Ce informatii afisate pe Karpaten.ro folosesc la alegerea prin early booking a ofertelor potrivite pentru Sunny Beach

Cand sunt prea multe optiuni de cazare in aceeasi statiune, turistii aleg de multe ori la intamplare, presati poate si de ofertele de early booking care au deseori o data limita stransa, precum au si pe Karpaten.ro. Bineinteles, conteaza si recenziile sau recomandarile celor care au mai fost cazati in statiunea respectiva (in cazul nostru, in Sunny Beach), dar descrierile de pe Karpaten.ro sunt clare si pot oferi destule detalii edificatoare.

Hotelurile de 4 stele care beneficiaza de oferte de early booking din Sunny Beach sunt:

· Ivana Palace (modern si spatios)

· Chaika Beach (sofisticat)

· Diamond (pentru familii si nu numai)

· Globus (la doar cativa metri de plaja)

· Planeta, Mercury (la 70, 80 de metri de plaja)

· Marvel (aproape de plaja si de soseaua principala)

· Tiara (plaja, o zona veche, precum si parcul sunt la indemana)

· Riu Helios (la 10 metri de plaja)

· Ibero Star (a castigat multe premii)

· Yavor Palace, Sun Palace, Imperial

De neratat sunt si hotelul Evrika din Sunny Beach, sau hotelurile de 5 stele din cadrul ofertei de early booking, Helena si Victoria Palace.

Ofertele pentru Sunny Beach pot fi consultate vizitand Karpaten.ro. Agentia de turism Karpaten poate fi contactata si telefonic, la numarul scurt 021 9448 sau pee-mail la adresa rezervari@karpaten.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare