Comunicate de Afaceri

La ce trebuie sa acorzi atentie cand alegi becuri led

Iata cateva informatii de baza despre becuri LED

Chiar daca detineti deja un set de becuri cu LED, cu cat ii cunoasteti mai clar definitia, cu atat va fi mai rapid si mai usor sa alegeti constient acest produs la cumparare. Pentru ca vrem sa va ajutam oricand, astfel incat sa puteti gasi toate informatiile de mai jos, chiar daca stiti intotdeauna ce cumparati de la noi.

Cele doua elemente comune ale tuturor becurilor cu LED-uri de pe piata sunt durata de viata lunga si economiile mari la factura de energie electrica. De acum inainte, ai atat de multe optiuni incat nu stii culoarea si intensitatea luminii pe care tocmai l-ai selectat. Deci, ce este un sistem cu becuri LED?

Ce alte aspecte trebuie sa ai in vedere - Ce fel de dispozitive exista?

Lampa incandescenta clasica este deja ilegala, se incalzeste foarte mult si dureaza doua luni pana cand trebuie inlocuita.
becuri led
De la inceputul acestei luni, cel mai clasic produs interzis recent sunt lampile cu halogen.

Lampile CFL (adica luminile de neon in diferite forme) consuma chiar mai putina energie decat lampile de mai sus si au o durata de viata mai lunga, dar emit lumina foarte scazuta.

Becuri cu led. Discutia de aici ar trebui sa fie limitata, deoarece nu aveti nevoie de altceva. Aceasta tehnologie a fost extrem de dezvoltata, iar pretul este atat de ieftin incat puteti gasi 25 de becuri LED de calitate de la Philips, care pot furniza becuri de 100 wati ca becuri ilegale. Si lumina este mult mai buna.

Despre design

Designul acestor becuri LED determina daca acesta este potrivit pentru sistemul dvs. de iluminat. Aceste becuri difera ca marime si greutate si se potrivesc doar anumitor tipuri de prize.

Becurile cu LED sunt mai grele decat becurile cu incandescenta, asa ca, daca doriti sa utilizati lampi vechi, trebuie sa luati in considerare greutatea viitoarelor becuri.

Variatiile de lungime, latime sau diametru pot face becul nepotrivit pentru elementele decorative din echipamentele de iluminat si, in cele din urma, pot face becul inutilizabil. In plus, becul trebuie sa fie pregatit pentru spatiul pe care il utilizati. In afara casei aveti nevoie de produse rezistente la umiditate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare