Comunicate de Afaceri

Magazinultau.ro, unul dintre cele mai longevive magazine online din Romania implineste 12 ani

Cu 12 ani in urma, in noiembrie 2001, o echipa de entuziasti, cu experienta in domeniul IT si spirit antreprenorial, a inceput sa amenajeze rafturile virtuale din Magazinultau.ro, umplandu-le cu produse electronice, componente IT si periferice, jocuri si accesorii. Initiativa lor se numara printre primele de acest gen din Romania, Magazinultau.ro fiind printre pionerii magazinelor online.
Cu o cifra de afaceri de 5 milioane de euro si cu numeroase branduri de renume in portofoliu, Magazinultau.ro s-a impus in primele optiuni ale romanilor pentru achizitionarea de produse IT si conexe, lucru obtinut printr-o oferta variata si mereu actualizata de produse si gadgeturi, mentinerea unor preturi foarte avantajoase, atragerea de noi clienti si fidelizarea celor existenti prin oferte speciale si alte facilitati, suport specializat oferit clientilor. Magazinultau.ro incorporeaza si un blog prin intermediul caruia clientii sunt mereu informati cu privire la cele mai noi aparitii de pe piata IT sau de alte evenimente din domeniu.
« Alaturi de colegii mei de la Alliance Computers, ne-am implicat intr-un proiect de e-commerce care se integra firesc in politica de dezvoltare a companiei. Ne-am bazat pe cunostintele noastre si pe motivatie si nu am gresit. Am invatat prin a face si am testat diverse tactici de marketing, vanzarile fiind foarte bune. S-au schimbat multe de-a lungul anilor, de la comportamentul consumatorului, care s-a modificat o data cu tehnologia si cu fluctuatiile economice, la piata devenita mult mai competitiva. Tinem pasul cu tot ce se intampla pe piata si cu preferintele romanilor, avand ca obiectiv consolidarea business-ului prin optimizarea costurilor, eficientizarea proceselor operationale si extinderea categoriilor de produse.», explica Dan Calugareanu, CEO Alliance Computers.
Magazinultau.ro este un magazin de comert electronic pentru produse IT si conexe operat de Alliance Computers, companie care activeaza cu succes de 12 ani pe piata de import, distributie si retail IT. Alliance Computers are ca parteneri strategici producatori ca Acer, Asus, Canon, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, LG, Microsoft, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Toshiba, iar in zona de gaming distribuie produsele Namco Bandai, Nordic Games, Lace Mamba, Codemasters, Atari, Trion si altii.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare