Comunicate de Afaceri

Ochelari de gaming care te protejeaza de lumina albastra

Orele in sir petrecute in fata calculatorului pot cauza probleme destul de grave ale ochilor. Orice tip de ecran emite o lumina albastra, lumina daunatoare pentru ochi mai ales daca timpul petrecut este unul indelungat.

Acesta lumina albastra oboseste ochiul foarte tare si face ca muschiul ocular sa se incordeze. Senzatia resimtita este una de oboseala oculara pronuntata si de o usoara uscare sau iritare a ochilor.

Pentru a combate aceste simptome de uscare si iritare a ochilor este recomandat sa folosesti un filtru care blocheaza lumina albastra emisa de monitor. Printre solutii exista si unele programe instalate pe calculator care modifica culorile astfel incat cantitatea de lumina albastra emisa sa fie mai scazuta, insa nu este suficient.

Cea mai sigura si eficienta metoda de a bloca lumina albastra emisa de monitor este utilizarea unei perechi de ochelari de protectie pentru calculator. Acestia sunt cei care blocheaza cea mai mare cantitate de lumina albastra si iti permit sa petreci ore in sir in fata calculatorului fara ca ochii tai sa fie afectati.

Ochelarii de gaming Gunnars

In piata si-au facut destul de usor loc modelele de ochelari de gaming care ofera protectie impotriva luminii albastre. Din punct de vedere al calitatii, dar si al protectiei, ochelarii de gaming Gunnar sunt cei mai buni din acesta categorie.

Gunnar este un brand destul de cunoscut in SUA, care de cativa ani are un reprezentat direct in Romania si anume www.gunnars.ro. Produsele acestui pot fi achizitionate direct din magazinul online oficial al acestora, dar si de la alte magazine precum Altex, Media Galaxy sau Emag.

Avantajele ochelarilor de gaming Gunnar

Lentilele ochelarilor de gaming Gunnar sunt unele de tip Ambra. Acesta lentila este cea care blocheaza cea mai mare cantitate de lumina albastra, aproximativ 65%. Culoare acestei lentile este una cu un ton pronuntat de galben, care pe langa factorul de protectie ofera un contrast sporit.

Rama acestor ochelari de gaming Gunnar este una care aduce multe avantaje. Acesta este realizata dintr-un otel inoxidabil foarte usor si ofera o comoditate foarte mare chiar si persoanelor care nu suporta ochelarii pe nas. Fiind foarte subtire si flexibila, rama acestor ochelari de gaming este creata special ca utilizatorii sa poata purta o pereche de casti pe urechi fara a crea un disconfort.

Daca petreci mult timp in fata calculatorului si ti la sanatatea ochilor tai trebuie neaparat sa alegi o metoda eficienta pentru protectie.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare